Разноразно питање

1. pojma nema strajo, ja je opet vrnem na staro kad tražim te znakove.

2. | ti je na ctrl + alt + w

3. a ] i [ na ctrl + alt + G ondosno F

to znam zbog linkovanja :D

4. ALT 62 = >
    ALT 60 = <
    ALT 124 = |
    ALT 93 = ]
    ALT 91 = [

5. evo sad nadjoh da su meni < i > na istom mestu gde su i na engleskoj samo sa ctrl + alt

ja ne volim te brojne šifre, ko će ih pamtiti

6. I da, gledao sam neki norveški film sa nazi -zombijima (nemački vojnici iz WWII kao zombajle), pa me interesuje sledeće:
    - Ako je neko takav okarakterisan kao nazi-zombi, da li on onda shvata da je nazi, nazi-zombi ili samo zombi?

7. hvala church i alien, bozg linkovanja mi ponajviše i treba a i kada stavim srce kao vama sada <3 :)

8. Ти зомбији су били свесни и свог физичког стања и политичке оријентације. Реко бих да су наци-зомбији.

9. Страјо, пребаци назад тастатуру на ЕНГ (Шифт+алт), па откуцај спец. знаке. То ти је најједноставније.

10. I da, gledao sam neki norveški film sa nazi -zombijima (nemački vojnici iz WWII kao zombajle), pa me interesuje sledeće:

Фински, да се разумемо.

11. wojtek
    Ти зомбији су били свесни и свог физичког стања и политичке оријентације. Реко бих да су наци-зомбији.

Gledao si film? I ja mislim da je tako, ali jebemu, ako si zombi, tebi je samo jedna stvar na pameti-da kidaš creva i ubijaš. Valjda im je prirodni nagon da jedu ljudsko meso, a ne da zighajlišu i kunu u svastiku. Prvo nagon, kakve filozofije kake pičkematerine...

edit : misim da je NOR

12. Јебеммуматер, ја све време мислио да су Мартијеви земљаци...
    :(

13. Њима је битно само оно наци-тозла. Идеологију су однели у гроб, тако је то некада било.

14. Ех, кад би Нацисти заиста могли да се повампире...

15. Који плејер оно беше може и да снима посебно одређени део видео записа на пи сију?

16. Да ли постоји на српском превод за енглески сленг "tool"? Дакле, назив за лика који драге воље ради у туђем интересу; онај који улаже целог себе у нешто од чега само неко други има користи.
    (1. и 4. дефиниција на урбан дикшионерију; остале немају везе с везом)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.