Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
pojma nema strajo, ja je opet vrnem na staro kad tražim te znakove.
| ti je na ctrl + alt + w
uh, a ovo ostalo?
a ] i [ na ctrl + alt + G ondosno F
to znam zbog linkovanja :D
ALT 62 = >
ALT 60 = <
ALT 124 = |
ALT 93 = ]
ALT 91 = [
evo sad nadjoh da su meni < i > na istom mestu gde su i na engleskoj samo sa ctrl + alt
ja ne volim te brojne šifre, ko će ih pamtiti
I da, gledao sam neki norveški film sa nazi -zombijima (nemački vojnici iz WWII kao zombajle), pa me interesuje sledeće:
- Ako je neko takav okarakterisan kao nazi-zombi, da li on onda shvata da je nazi, nazi-zombi ili samo zombi?
hvala church i alien, bozg linkovanja mi ponajviše i treba a i kada stavim srce kao vama sada <3 :)
Ти зомбији су били свесни и свог физичког стања и политичке оријентације. Реко бих да су наци-зомбији.
Страјо, пребаци назад тастатуру на ЕНГ (Шифт+алт), па откуцај спец. знаке. То ти је најједноставније.
Фински, да се разумемо.
Норвешки, море. :)
http://www.imdb.com/title/tt1278340/
Ти зомбији су били свесни и свог физичког стања и политичке оријентације. Реко бих да су наци-зомбији.
Gledao si film? I ja mislim da je tako, ali jebemu, ako si zombi, tebi je samo jedna stvar na pameti-da kidaš creva i ubijaš. Valjda im je prirodni nagon da jedu ljudsko meso, a ne da zighajlišu i kunu u svastiku. Prvo nagon, kakve filozofije kake pičkematerine...
edit : misim da je NOR
Јебеммуматер, ја све време мислио да су Мартијеви земљаци...
:(
Њима је битно само оно наци-тозла. Идеологију су однели у гроб, тако је то некада било.
Ех, кад би Нацисти заиста могли да се повампире...
Који плејер оно беше може и да снима посебно одређени део видео записа на пи сију?
http://www.imdb.com/title/tt1278340/
jest, taj film.
ma diskutabilno...i debilno.
Да ли постоји на српском превод за енглески сленг "tool"? Дакле, назив за лика који драге воље ради у туђем интересу; онај који улаже целог себе у нешто од чега само неко други има користи.
(1. и 4. дефиниција на урбан дикшионерију; остале немају везе с везом)
Потрчко?