Komentar rendom fejsbuk Karen na koji sam naišao nakon gugl pretrage kaže sledeće
Olja Brkić
Posle ove je Šantić napravio novu verziju pesme, sintagmu "mršave glave" zamenio je sa "kosturi suri". No, ona je ostala u drugom planu, menjala je celokupnu pesmu, odišući naglašenim pesimizmom.
kad god odem na zatvoreni bazen za rekreativno plivanje prostiru se halom neki jezivi zvukovi kao kitovi dzefri damera ali stenju i uvek su nekako ujednacene frekvencije i pravilne sekvence
nisam sigurna dal to mogu biti neke pumpe ili sta li? a moze biti da te zvuke ispusta neko od plivaca jer nisam sigurna odakle dopire
што је булгаков размодован
Zato što je odabirao samo definishe koje su se odnosile na kurve.
srbski delboj zamoderatora
Škodija za moderatora
Slažem se
mordossa za modossa
умодуј мене да затворим сајт
umoduj mene da uradim apsolutno jbn nista
umodujte celta da ispare svi koji treba
Umodujte celta, da napise Bergasu da pusi kurac, al kao moderator
mali mujo sto si skinuo official napomenu s profila, vise nisi verifikovan
to bi bio doživljaj
Fala fala
Čitam 'Veče na školju', nešto mi došlo.
Glave
Pred likom boga svog-
Ja se sećam iz škole, doduše davno je bilo, da je stih išao
Suri
Sad ne znam jal je do verzije, jal ja nelsonmandelišem ili štaveć. Ima li iko ideju?
Komentar rendom fejsbuk Karen na koji sam naišao nakon gugl pretrage kaže sledeće
Posle ove je Šantić napravio novu verziju pesme, sintagmu "mršave glave" zamenio je sa "kosturi suri". No, ona je ostala u drugom planu, menjala je celokupnu pesmu, odišući naglašenim pesimizmom.
Dobar grind tekst
Zahvaljujem
El igra iko Catana?
Nw znam ni sta je to.
kad god odem na zatvoreni bazen za rekreativno plivanje prostiru se halom neki jezivi zvukovi kao kitovi dzefri damera ali stenju i uvek su nekako ujednacene frekvencije i pravilne sekvence
nisam sigurna dal to mogu biti neke pumpe ili sta li? a moze biti da te zvuke ispusta neko od plivaca jer nisam sigurna odakle dopire