Разноразно питање

1. oćeš kurca? u pvt ili javno

2. Gde god pošalješ završiće u javnosti tkd izvoli šalji brale

3. hahah kako je glup

4. "Slika iz Blica" ne postoji na linku više?

5. Vidi, ovo je bila jedna mala lekcija da ti pokaže kako se (ne) treba ponašati u društvu, kad kažem društvo mislim na normalne ljude koji imaju živote i rade nešto s njima. Jako je bolesno to što deliš na internetima i vreme je bilo da te neko spusti na zemlju, a ja sam bogumi dugo trpeo da te ne izrešetam jer mi se gadi i sama pomisao komunikacije s jebenim retardom što zrna radosti životne nema u sebi pa onda kad ga zagrli drugarica doživljava katarzu

6. To se slazem. Prvi put posle nekog vremena s tobom.

7. Otvorio sam sad jer je bilo jače od mene, ovaj dečkonja treba u anale Vukajlije da uđe svega mi

8. Poremeceni Antivaksr
    https://ibb.co/RCd6LqN

брух моменат

9. Jeste, zBlica je.

Što ne ostavi onu prvu da uporedimo, pa neam ja fotografsko sećanje ebogati

10. fejk je slika kurčine btw
    koj će njemu kurac lenjir sa inčima

11. Dečkonja daj neku s današnjim datumom, napaljeniji sam kad su brojevi pored kurca

12. Napiši na kurcu #vukajlija i omotaj ga u današnji broj Blica, pa onda uslikaj

13. e ovo je parada kweezova

14. Mislim da dugotrajni boravak na zelenim proplancima ovog foruma uzrokuje kweezavost. Tačno po sebi primetim da sam pizdastiji postao.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.