Разноразно питање

1. Imam ja jedno "raznorazo pitanje": jel moze lok na ovu temu? ova tema ima milion tema u sebi. Tema na forumu treba da ima jelte temu (jednu).

2. да ај сад почни и теме да закључаваш јер ти једу сервер

3. боље умодуј некога и врати старе аватаре и остале опције које су давале транспарентност

4. Kajteze bolje cet lokuj i onog linkera sto ti odvlaci clanstvo

5. i baci neki redizajn pls

6. bogami najbolje da staviš lok na komplet forum bez da nas pitaš i gotova stvar, to si svakako oduvek hteo.

7. Mene umoduj da vidim samo nesto

8. A jeste previse je aktivan forum i ovako, trebalo bi zakljucati ovu jednu temu na kojoj se stvarno nesto i pisalo

9. У праву си Пикси. Једва стижемо да похватамо шта је шта од оволике активности. Прави је моменат за један:
    Л О К
    О
    К

10. kaizen, 21. 1. 2025. 01:31:34
    Inace potrajace ovo vracanje jedno par nedelja jer ima dosta definicija koje je moguce vratiti, vecinu zapravo.

Novoregistrovani ako ste izgubili nalog, reply mejla registracije na info@vukajlija.com.

послала сам мејл за ово

11. vrhunski fotos menscini da sam ovo neko vreme guro ko kme kme ćavatar

12. Мислим да јеси

13. kajteze,

da li je tachno da mozhesh da vidish buduce definicije josh dok su u procesu kucanja i razrade?

14. је л зна неко како се зове она дефинија која описује имена предузећа у југославији?!?!

15. Jel zna neko od dingospowa zasto Vucela i Nikolic nisu zavrsili u Hagu svojevremeno?

16. udjem, prelistam, ovaj debil cara se uspalio oko naprednjaka na svakoj temi... ne brini, jahacemo te, spremaj sedlo mejmune.

17. usput, moji Sapcani su danas pokrenuli strajk u advokaturi i time je stala i treca grana vlasti u Srbiji, posle izvrsne i zakonodavne, vlade u ostavci i neaktivnog parlamenta.
    U vanrednom smo stanju.

18. Držite nam se Šapčani.

19. kada si toliki musavi krezavi džvedžda-ceca-pink-sns mutant da prizoveš gospodina na ovo malo jada od sajta što je ostalo

20. jes sabcani dingospowi ozdravili serbiu poslednji bastion ds slobode onog sa buljavim ocima petrovica lol

Aj u septicku lagano

P O T O P
    O
    T
    O
    P

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.