StefanKostic
Ma ono mi je ispalo fora, jer lik predstavlja Slobodana Miloševića, a priča o ukopavanjima, predviđanjima i kako će mi pomoći, ili šta već :)
Ja ne znam sta si ti istripo, da asm ja neka vracara. Ne predstavljam Slobu uopste, predstavljam sebe. Sta ti predstavljas sa tim avatarom? Boze dragi! Molio bih te da trazis trajni ban jer vidis da te svi hejtaju na sajtu... Nemoj da si StefanKostic, tebra!
Evo, registrujte se i ovde, ovo mi za sad deluje kao najozbiljniji sajt za Haxball kod nas i ima dosta dobrih igraca. Nadam se da ce zaziveti, za razliku od prva dva.
Сад ми паде нешто на памет.....Могли бисмо против њих да играмо меч?Ако је то заиста званични представник Србије и ако имају доста добрих играча , то би требало да буде одлична провера.
odvijaju se pregovori za mec sa serbianhaxballerz.com
mec bi mogao da se oidgra u sledecu subotu uvece...
nista jos nije utvrdjeno, jer oni nisu odlucili da li ce igrati, predlozice na forumu pa ako prihvate javicu vam detalje...
Nikoga da kreira ...
Ja tu.
javi se na drugu temu...
Ocu bre i ja u repku
mozes ako prodjes Lakija, Dzankija i mene, treba da nas pobedis u 3 od 5 meceva...
samo ja ne mogu sad...
lakija dobio malopre znaci jos 2
Важи само ако сте пре тога нагласили да је за пријем у репрезентацију, ако је било овако безвезе не важи се... чек да Лаки потврди...
Ma ono mi je ispalo fora, jer lik predstavlja Slobodana Miloševića, a priča o ukopavanjima, predviđanjima i kako će mi pomoći, ili šta već :)
Ja ne znam sta si ti istripo, da asm ja neka vracara. Ne predstavljam Slobu uopste, predstavljam sebe. Sta ti predstavljas sa tim avatarom? Boze dragi! Molio bih te da trazis trajni ban jer vidis da te svi hejtaju na sajtu... Nemoj da si StefanKostic, tebra!
Није то било за репку , чисто рекреативна.Ајде сад ако оћеш , да те почистим и да пребринемо то..... :))
http://serbianhaxballerz.serbianforum.info/
Evo, registrujte se i ovde, ovo mi za sad deluje kao najozbiljniji sajt za Haxball kod nas i ima dosta dobrih igraca. Nadam se da ce zaziveti, za razliku od prva dva.
video sam njihovu sobu jednom ali sam mislio neka sprdacina, kad ono sajt...
Сад ми паде нешто на памет.....Могли бисмо против њих да играмо меч?Ако је то заиста званични представник Србије и ако имају доста добрих играча , то би требало да буде одлична провера.
http://vukajlija.com/forum/teme/20820?strana=23#post_1109740
Tako je Laki, a mislim da ne stavljaju pass na sobu u Haxu kolko sam video tako da moze i tamo da se dogovori...
Ja imam utisak da ovde svi ćaskaju i onda kad ja dođem i kreiram sobu sete se Hax-a...
http://www.haxball.com/?roomid=fc092fe66380f4f12515816694fad21e7fb8b521f0578bd99c8e08c4e66e26bc&pass=1
mec bi mogao da se oidgra u sledecu subotu uvece...
nista jos nije utvrdjeno, jer oni nisu odlucili da li ce igrati, predlozice na forumu pa ako prihvate javicu vam detalje...
То мадафака ,менађеру....
Pitajte ih kako im ide himna... Čisto da im ubijete moral malo...
Hehehe
Ja sam to počeo da dogovaram sa Kimijem još pre 2-2 i po sata.