HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Poenta je u tome sto se previse prica ko je najbolji, a niko da konkretno predlozi nesto. I ako se ja pitam, liga od 4 forumaske ekipe uopste nije losa ideja, bitno je samo da se pokrene cela stvar. Imamo sad i onaj sajt koji generise sve to pa ne moramo da se cimamo nego samo upisujemo rezultate.

Eto - Vukajlija, PPP, Burek i SH... za pocetak, sasvim dovoljno.

2. možda bi moglo ako se svi slože

3. Eto - Vukajlija, PPP, Burek i SH... za pocetak, sasvim dovoljno.

Ma može i da se nađe još 2 komada, da liga bude zanimljivija.
    Ali pazi, nije teško to organizovati, teško je naći hosta za sve mečeve.

4. Pa ako bi se igralo recimo 4 na 4 (sto je, po meni, optimum za veliki teren), kontam da uvek od 8 ljudi ima bar 1 koji moze pristojno to da izgura.

5. Imamo sad i onaj sajt koji generise sve to pa ne moramo da se cimamo nego samo upisujemo rezultate.

Taj sajt nije bolji od mene!
    Berger cini utakmice za 2 minuta, a samo upisujem rezultate i strelce magija pocinje...
    kapiras, bolji sam od toga...

6. Ајте да играмо

7. sto ste kurve??
    ima vukina soba al ne radi sifra, recite sifru sise jedne!

8. Ајде...нек прави било ко

9. ima vukina soba al ne radi sifra, recite sifru sise jedne!

Igra reprezentacija bre .

10. pa sto ne kazete jebo vas kurac, nego se ja tripujem :D
    aj digramo mi smrtnici

11. I da vam se zahvalim sto ste me pozvali u reprezentaciju...

12. HBSV POBEDIO PRVU SA 2:0!!!

13. SRBIN JE STRELAC PRVOG GOLA U DRUGOJ UTAKMICI I HBSV VODI 1:0!

14. И још једне златне гаће

15. HBSV je pobedio drugu utakmicu za redom, i igra se treća!
    Srbin 2 gola i 1 asistencija najzapaženiji igrač na mečevima, ali opet Dušan sa svojim savršenim odbranama i izbijanjima JEBE!

16. 5 0 губите ХАХАХАХААХХ ИАЈО МЕНЕ

17. 2) ХБСВ - Сербиан ХексБолерз
    Датум одигравања : 20.03.2011
    Резултат (у победама) : 2-3
    Постава вукајлије : Лаки , Ксела , Душан 1001 , Србин 1389 , Саншајн , Мадафака Шит

Повели смо 2-0 у победама и опустили се , затим после изгубљене треће , план се одједном мења и њихов капитен каже да се игра на 3 ДОБИЈЕНЕ а на 3 укупно као што је био договор.Услови су били , руку на срце , и не баш толико добри , било је опаког лага у појединим деловима мечева.Противник је био коректан осим дела са измишљеним играњем на три добијене.Отворени смо да и следећи пут изађемо на мегдан и реванширамо се.
    Противник и није толико јак као што се представља на свом форуму.Ако је оно елира Српског хекс бола , слободно могу да кажем да смо надмашили елиту :))
    До следећег играња.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.