HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Evo jedan predlog. Bilo bih dobro da oforimiramo još jednu ekipu. Rivalsku ekipu HaxBall savezu vukajlije. I da svake nedelje imamo derbije u 20:00. A posle možemo i ligu da formiramo . Think big ppl :D

Ovako.. Ekipa će se zvat H.B.M.C - HaxBall Milka Canić ...

Grb :

http://img203.imageshack.us/img203/5319/grbl.png

Dresovi ( dresovi su još u prototip fazi, moguće je da ćemo igrati goli ). :

http://img196.imageshack.us/img196/1285/dresovi.png

Prijave šaljite meni na pm ili ovde javno... Uslovi:
    1) Imate neko iskustvo
    2) Barem jednom ste drkali na Milkino ''Dobro veče'' ...

Ja msm da je dobra ideja.. Jer u ovaj vaš savez teško se ulazi...
    Pozdrav...

2. Објавите резултат и листу играча

3. Ja sam protiv jer planiram da istmpam prvi dres vuke prvom prilikom pa da mi ne bi to propalo... :)

4. Ja bih u tu Milka Canić ekipu

5. Ljudi , ja ovaj profil do sad nisam koristio , elem Dzimi me banova spontano , pa je vreme da ga iskoristim da nesebicno podelim ovaj komentar .
    @Dzejms Bond
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA
    Prvo vec postoje timovi , ali je to utihnulo .
    Drugo , ideja je totalni fijasko .

Potpis Bioshocker , kralj kamere .

6. Zar i ti sine Brute Bojane ?

Nema još igrača, ko hoće , a ima neko iskustvo nek se prijavi , pa ćemo videti, lista će se objaviti ako i kada se bude prijavilo i ''regrutovalo'' preko 11 ili 11 igrača...

7. Pa ako je utihnulo ajde da oformiramo nešto bolje... Jel su ti timovi imali grbove i drkali na Milku Canić ? NISU ! Zato su i propali...

Dupli Nalože, smatraj da ti je prijava uzeta u razmatranje :D A da ćeš 90% biti primljen...

8. Nemoj ti da spamujes temu dok sam ja banovan 24 sata , jasno ? :)

9. Pazi nije ni toliko losa ideja al ako ostane i stari savez sa onim dresom! :)

10. Naravno Bojane, si ti pročitao čoveče šta sam ja pisao ? Pa ovo će biti rivalski tim vukinom savezu...

11. AKO ostane . Sta bre pricate bre vi ? Oj sto me banova Dzimi sad , imao bih svasta da kazem , al cu cutati :)

12. Predlozeno lakiju da se mec pomeri u 21:00,da bi i mi i vi izasli u punom sastavu...

13. Purasevic je hejter.. Treba ga kastrirati javno.. :D

14. A nestosam rasejan pa sam procitao svaku drugu recenicu :D

15. Ne unistavaj temu jebote , sad sam ozbiljan .

16. Ti si ozbiljan otrpilike ko pravi Purašević...

17. Лаки,Џанки објављујте резултат

18. Ja sam ozbiljan , ja snimam , ja jebem , JA SAM BIOSHOCKER BRE !!!

:)

19. I molim te , dopusti ljudima da nas izveste o rezultatu utakmice , umesto sto prekrivas bitnije stvari glupostima .

20. Aha, vidim da si u kandidatima za ulazak u vukin savez.. Kontam da si se ufonjao od konkurencije...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.