Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ХАхахаха ...... http://www.dramabutton.com/ добра
НЕго, пошто се меч ближи почетку да вас обавестим о стратегији и постави!
Прва постава :
1.Душан 1001
2.Ксела
3.Србин 1389
4.Лаки
5.Џанки - ваљда ће да игра , не зна , снебива се .....
-------
6.Јабучило - прва замена , можда игра и прву ако Џанки не буде играо.Или ако главни и одговорни за организацију не буде дошао , Ксела , али онда смо се јебали сви , јер тешко да ћемо се покупити јер је он све договарао.
Зато Ксела , реци нам колико текми играмо , која правила , време , голови , лимити , терени?Да не срљамо у празно мајку му!
Играм 99%
И да.Упамтите зашта се боримо вечерас!За част!За вукајлију!За Србију!За Краљево!
ЗА ВЕЧНУ СЛАВУ НА ХЕКСБОЛ ПРОСТРАНСТВИМА!!!
ЗА ПОБЕДУ!!!
http://img27.imageshack.us/img27/1319/fsj4.png
Sinovi moji , ne smete me izneveriti !
Mora se napraviti i ekipa kadeta, nema druge, ja hoću da budem kapiten kadeta...
De bre juris ti u ovako vaznom trenutku ? Kakvi kadeti ? Sad je vreme da bodrimo nase !!!
PS. Xela nije tu vec preko 3 sata .
Знам , то ме помало и брине ..... :))
Evo mene! Bio sam kod devojke :)
Hostuje Dušan ako je tu, ako nije onda njihov
Igramo 5 utakmica, veliki teren 5v5, bez ograničenja golova 5 minuta ograničenje vremena.
Ау ксела
Сенка је малопре био ту,ми смо играли код њега,тако да можда може и он да хостује
Сенка је малопре био ту,ми смо играли код њега,тако да можда може и он да хостује
Srbine jebote, pročitali smo i prvi put! :D
Важи важи важи
Ksela se preko noći promijenio iz seronje u jebača. Čestitke, ali rečeno je da nema jebanja prije meča...
Е сад Кселић лепо ти реци Дулету да направи собу , реци му тајни пасс и име собе , па кад направи ти пошаљи мени тп име и пасс да ја расподелим мојим пуленима.
И да кажи му да направи собу за 12 играча.
Jebe iz sve snage , ona vristi , nikad bolje , taman da svrsi kad ono seti se da pocinje mec . Sta ce jadnik vadi ga brzo , navlaci pantalone , i izuven trci do kuce po hladnoci od cega ponovo dobija proliv , mokrih i usranih gaca seda za komp , ali to nije bitno , jer na PR-u lezi najveci deo posla .
:)
Хахахаа
Ксела ЈЕБЕ!
Eee, da sam trčao do kuće ne bi vi mene videli još 2 sata, 16-icom sam išao :D
Obavestio sam i Senku i Dušana, al' obojica nestali pre nego što sam ja doš'o...
Šokeru, tema jebanje je nekoliko temi ispod.