Предложите НОВЕ дефиниције за насловну (обавезно прочитати правила)

  1. :daje jadnoj temi veštačko disanje i hitnu reanimaciju:

    edit: evo ja ću da je pozdravim u napred (time machine style)
    Haaaaaaaaj Stormaaaaa :*

  2. Завршени су преговори са Стормом и њеним менаџером, тако да је она од сутра члан тима уместо Цулета, који није активан ових дана, а треба нам неко да гласа. Преговори су били дуги и напорни, али је она на крају пристала да ради за нас за дневницу од 0.00 динара.

    Еврибади, сеј хај ту Сторма!

    (не, шалим се, немојте да је поздрављате, да не спемујемо тему)

  3. Што не закључате ову тему, ионако је пропала?

  4. А, због оваквог безобразлука са твоје стране, и оваквих бесмислених постова и закључака ћу да те замолим да се више не појављујеш на овој пропалој теми, а побринућу се да твоје дефиниције и твоји гласови више не утичу на њу.

    Људи се труде нешто да промене овде, повећали смо гласање док је радила тема, а ти кењаш тако.

  5. Uostalom tema nije radila 7 dana, normalno je da je malo neaktivna trenutno, dok se ljudi ponovo ne naviknu i ne glasaju.

  6. Zakočiti u petoj
    +1
    ----------------------
    Džanki ne spemuj temu!!!!
    ----------------------
    Storma, dobrodošla! :)

  7. пристала да ради за нас за дневницу од 0.00 динара.

    Ovo nije stajalo u ugovoru. -.- Koliko me pamćenje služi, a služi me dobro, tu se nalazila cifra od nekih 100 eura, ili 100 dinara... Hmmm... Uglavnom 100 nečega.

    Hvala na toploj dobrodošlici, narode. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.