Гојење

1. А јебига сад, ја очекивао да ме Милица напљује, а да Катија искулира, а оно прошло обрнуто...

2. Mislim, devojke vole močuge, al u gaćama, ne da ceo budeš močuga.

Е, иначе, кад си мршав, већа ти мочуга. Откако сам набацио мало стомак, мочуга ми се скратила за целих центиметар и по. Мора опет да смршам. :)

3. Ne spemujte temu, jebo vas otac, ite na jebanje. Mićko, a da ti pitaš trenera da ti promeni poziciju (ukapirah da si centar)? S tom visinom (izrasteš još 5,6 cm) a vremenom ćeš nabaciti nekih 15-20 kila si idealna za SF.

Tejšon je čačkalica, al razbija kako igra.

http://ballersfb.nike.com/basketball_content/nba/players/profile/tayshaun_prince.jpg

4. Mrmune, pa tebi treba da je drago. Mi veličamo tipove poput tebe- zgodne, visoke, nabildovane, jake ruke, široka leđa. Ne znam zašto se brecaš.

5. мочуга ми се скратила за целих центиметар и по

Što verovatno ceniš kao statističku grešku.

Mislim, devojke vole močuge, al u gaćama, ne da ceo budeš močuga.

Ovo je toliko smešno da nemam reči.

6. Е, иначе, кад си мршав, већа ти мочуга. Откако сам набацио мало стомак, мочуга ми се скратила за целих центиметар и по. Мора опет да смршам. :)

Juuuuu, gre'ote... Na trčanje, pod Kitno!

7. Mrmune, pa tebi treba da je drago. Mi veličamo tipove poput tebe- zgodne, visoke, nabildovane, jake ruke, široka leđa. Ne znam zašto se brecaš.

Па, и нису му нешто јаке руке с обзиром на чињеницу да није мог'о да ми обори руку, а тренира 100 година. Као теретана-блеја-теретана, пичке материне. :P

8. Добро за рибу се не бринем, имам, није баш риба, ал' је зато добричина , а и висока је 179, боља ми не треба... :)

9. Ja sam visok 180, 80 kila, trenram k'o stoka (judo) i jedem k'o mećava (ali ne grickalice i te zajebancije, meso brate, meso), nabacio mišićnu masu samo tako :D

10. Па, и нису му нешто јаке руке с обзиром на чињеницу да није мог'о да ми обори руку, а тренира 100 година. Као теретана-блеја-теретана, пичке материне. :P

Ahahahahaha, pa, kol'ko puta da ti ponovim? TI SI tada MENI OBARAO RUKU, a ja sam te pustio da to radiš. Naravno da si fejlovao, al' to nije ništa strašno. I veći junaci od tebe nisu uspeli u tom poduhvatu. Sledeći put ću JA TEBI DA OBARAM RUKU, pa ćeš onda da pričaš drugu pričicu :P

11. Ahahahahaha, pa, kol'ko puta da ti ponovim? TI SI tada MENI OBARAO RUKU, a ja sam te pustio da to radiš.

Причам ти причу.

Sledeći put ću JA TEBI DA OBARAM RUKU, pa ćeš onda da pričaš drugu pričicu :P

Договорено. :)

12. A nisi napisao kako si odustao, jer nisi imao više snage, iako sam ja pružao samo pasivan otpor, a, a, a? Pičko :P

13. Devojke vole široka ramena i jake ruke.

Nikad jebača od mene...:(

14. Mićko, Vićko, kako li se zoveš.

A što ne igraš krilnog centra? Mislim, kad si već brzi, jebiga, bacaj trice i idi na polaganja...

15. Nikad jebača od mene...:(

Надам се да си то схватио као ја, на време. Ја сам то провалио још пре пар година, и од тад спокојно живим са чињеницом да пичку могу да видим само на тв-у и интернету.

16. A nisi napisao kako si odustao, jer nisi imao više snage, iako sam ja pružao samo pasivan otpor, a, a, a? Pičko :P

Лажеш, курво. Двапут си кренуо у офанзиву и ништа.

17. Надам се да си то схватио као ја, на време. Ја сам то провалио још пре пар година, и од тад спокојно живим са чињеницом да пичку могу да видим само на тв-у и интернету.

Eventualno na msn, kad uključi kameru :)

18. Tužan je život nas nejebača...

19. Лажеш, курво. Двапут си кренуо у офанзиву и ништа.

Joooj, Moke... Pa, nisam baš od kamena, jebi ga. Morao sam da aktiviram mišiće i da promenim položaj ruke. Treba trpeti mrcinu od sto kila na ruci.
    Što, opet, ne menja činjenicu da si ti u jednom trenutku rekao: "A u pičku materinu, ne mogu više" :)))

20. Eventualno na msn, kad uključi kameru :)

Ма јок, не може, и то сам пробао. Мислим, ваљда мора да уђе курац у пичку да би се рачунало јебање као важеће?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.