Zna li neko koji je ovo film?

1. Meša, to je film Kontakt sa Džodi Fóster, sa mobilnog ti pišem pa ne mogu da ti dam link.

2. E fala Advokado, pretpostavljao sam da je neki sa njom.

3. Гледах прошле године неђе у ово вријеме.. Новији филм, лик од двадесетак година кара на некој журци, посвађа се са том рибом и истрчи напоље, касније бива убијен у неком паркићу, ал' ту се не завршава његово битисање, он остаје сам између свјетова. Ни жив ни мртав, нико га не примјећује... Јебено тешка ситуација за објаснити, у сваком случају његов леш је сахрањен али његова душа лута по садашњости и покушава да објасни ко га је убио, ал' јебајига, немоћан је у већини случајева, једина предност коју има је што је сада бесмртан и што може да се зајебава како оће, нема потребе које имају сви људи и многе ситуације му постају јасније.
    Филм се завршава на некој брани, тога се још сјећам.

Nisam gledao ali sudeći po opisu i ovom Tarzanijinom članku reklo bi se da je ovaj u pitanju: http://www.imdb.com/title/tt1191111/

4. Jok, Tjomi Li, al' hvala u svakom slučaju.

5. ТО !

Јесте, фала ти бураз :)
    Одличан филм, зајеби лоше оцене на ИМДб

6. gled'o, mislim da je na tv-u bio pre par godina, odličan!

7. Јебе, несвакидашња прича, одлична музика, сјајни глумци. Никад нећу скапирати оцене ових тупавих Амера што гласају.

8. ocene na imdb samo okvirno mogu da pomognu, provuče se masa kvalitetnih filmova pored "visokorangiranih"

9. Гледао сам филм пре типа 10 година, отприлике радња је ова : година је отприлике 1990, и неки лик има комп који "полуди", оће да убије овог лика, окреће елетричне машине против њега и тако то. Сећам се сцене, да тај чова оће да плати нешто картицом, а овај рачунар ухаковао банку, и ови му узму картицу и исеку. И колко се сећам он цео филм прича са тим рачунаром.

Знам да је конфузно, ал јебига.

10. Јок, није ово.

11. Јесте тај је, само што кад сам га ја замптио као неку апокалтични крај света, а не као комедију хахаха

До јаја, фала друже

12. Pretpostavljam da je ovo iz nekog filma, probao sam preko gugla da nađem i ništa. Iko?

http://2.bp.blogspot.com/-mUqWhl-8Npc/UC08LNDD8PI/AAAAAAAAIYI/UNM4S78-lC8/s400/I0t0I.gif

13. NADAM se Mešja da takav film ne postoji...:-)

14. Моћни ренџери против Трећег рајха. лололо

15. U pitanju je isečak iz australijske serije Danger 5 (2011), evo epizode u kojoj je ta scena na 21:11
    http://www.youtube.com/watch?v=rFNWPWLzW88

16. highlither na kojim si drogama... ;)))))
    Ima li koji film da nisi gledao?

U pitanju je isečak iz australijske serije Danger 5 (2011), evo epizode u kojoj je ta scena na 21:11

Jel moguće da si i ovo znao... XD

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.