Prijava

Sećaš li se još nekih detalja

Nažalost ne. To je sve što mi godine nisu pojele. Ako se sjetim još nečega staviti ću

Ovo ne znanje mi drob jede 15-20 godina...

Ocean girl eventualno?

bombas: izgleda da nije đavo je odnio

mozda je neki Mandelin efekat, svima se desavalo.... ja sam recimo ubedjen da sam kao klinac video neku domacu tv dramu, film ili seriju ili sta god... uglavnom napravili su likovi zenu humanoidnog robota da je jebu, mislim da je Ratko Tankosic u pitanju i onda kao nesto testiraju ovaj kaze Ratku da izvadi kurac, ovaj kaze ne guram ja svog pitona svuda... i ova mu otkine kurac i baci, jos se secam trzaja otkinutog kurca

ozda je neki Mandelin efekat, svima se desavalo.... ja sam recimo ubedjen da sam kao klinac video neku domacu tv dramu, film ili seriju ili sta god... uglavnom napravili su likovi zenu humanoidnog robota da je jebu, mislim da je Ratko Tankosic u pitanju i onda kao nesto testiraju ovaj kaze Ratku da izvadi kurac, ovaj kaze ne guram ja svog pitona svuda... i ova mu otkine kurac i baci, jos se secam trzaja otkinutog kurca.

Ništa nisi umislio, odlično se sjećam scene. E, sad, znam da je u pitanju kratki film ili jedan od segmenata omnibusa jer su i prije i posle išle neka odvojene priče. Imao sam tipa 7-8 godina kad se to prikazivalo na tv. I to je bilo na tadašnjoj tvsa oko 8-9 uveče. Ništa roditeljska pažnja i slično.

Ne sjećam se kako se zove lik u filmu, al ova što ga je otkinula kao pita ga kako se zove i on kaže tipa Zoran, a ona kaže "svi Zorani imaju velikog miška"

Bombas jesi li siguran da je Tankosic? Da odemo na imdb da pregledamo

Pogledao sam Tankosića a na imdb...

U listi filmova u kojima je on bio glumac sam vidio "slatko od snova" i automatski mi se digo jer sam pomislio na Draganu Mirkovic u tom periodu. Isuse.

Spusti se, bad dog!

Sorry, malo off topic jebi ga :P

Ne sjećam se kako se zove lik u filmu, al ova što ga je otkinula kao pita ga kako se zove i on kaže tipa Zoran, a ona kaže "svi Zorani imaju velikog miška"

fala ti, pojede me celog života ova scena, samo još treba naći šta je