Malopre sam iznapušavala Dankana i sad se osećam preporođeno! Ovo je tema da se vređamo, pljujemo, psujemo ali da se neko ne bi naljutio, ustanovljavam pravila:
1. Dozvljeno je vređati samo autore aktivne na temi. Znači sledeći može samo mene da napuši.
2. Ni ne pomišljajte da prijavljujete uvrede. To će biti tretirano kao spem i sankcionisano.
3. Zabranjeno je posredno vređanje drugih autora. Npr. ne smete nekome ovde reći "Retardirana si kao Hranislav96" ako dotični ne učestvuje na temi.
4. Shvatili ste poentu. Budite dobri.
Vas dve umesto što kenjate tu i glumite ribe, bolje dođite da mi pružite jednu oralnu masažu!! Trenutno sam raspoložen da arčim gaborke! Sažalio sam se.
E Lukava..kad te puknem trećom nogom preko te pičke pod nosom ima uši da ti zazvone tako da ima da tražiš nove po buvljim pijacama širom površinine Zemlje! :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Malopre sam iznapušavala Dankana i sad se osećam preporođeno! Ovo je tema da se vređamo, pljujemo, psujemo ali da se neko ne bi naljutio, ustanovljavam pravila:
1. Dozvljeno je vređati samo autore aktivne na temi. Znači sledeći može samo mene da napuši.
2. Ni ne pomišljajte da prijavljujete uvrede. To će biti tretirano kao spem i sankcionisano.
3. Zabranjeno je posredno vređanje drugih autora. Npr. ne smete nekome ovde reći "Retardirana si kao Hranislav96" ako dotični ne učestvuje na temi.
4. Shvatili ste poentu. Budite dobri.
Ja izmenila post.
Moje vređanje valja zamisliti:))
Vas dve umesto što kenjate tu i glumite ribe, bolje dođite da mi pružite jednu oralnu masažu!! Trenutno sam raspoložen da arčim gaborke! Sažalio sam se.
Osećam da ću sama da zaključam ovu temu uskoro :)
Ali pre toga da ti kažem NAPASI SE KONJSKE KURČINE MASNE PULSIRAJUĆE ONE OGROMNE!
E Lukava..kad te puknem trećom nogom preko te pičke pod nosom ima uši da ti zazvone tako da ima da tražiš nove po buvljim pijacama širom površinine Zemlje! :)
JEBO TE TAJ PEDERSKI SMAJLI MAGARČINO NABIJ GA U GUZICU
Ajde čmaruljo šugava ćuti, da ti kurcem ne razjebem karličnu košćuru pa da je posle skupljaš odavde do Čantavira!
odakle?
ODAVDE!
DOBRO! :)) lololo
NABIJEM TI SVAKO TO "L" IZ lololo U PO JEDNU RUPU...BRE!
E SMARAŠ AJ DUVAJ GA, MRŠ U KURAC
MRŠ PIČKA LI TI MATERINA ONA MODERATORSKA ISPRETUCANA!
napusite mi se svi moje krute kite dok ja jedem vase keve pite :D
Vid sad ovog..ispampračim ti kevino debelo meso podmazanom pitončinom!
DESTE PIČKE STIGO ZDRAVKO ČOLIĆ
RASTERAM VAS KAO GOVNA VODOKOTLIĆ
MARAMUNJA SE JEBE SA CRNCIMA LO LO LO
ono kao ja je glupa pičkica koja se jebe sa ciganima iz sela
KOJE STE PIČKICE NIKO NIJE POSTOVAO VIŠE RETARDI ANEMIČNI NEJEBIČARSKI
CARA JE LOBOTOMISANI RETARDIRANI MASLAČAK GOVNOJEB
ZMIA JE DVOKURNJAVA NAKAZA, IMA SLONOVSKU GLAVU, BEBEĆI KURAC I DVE GLAVE I GNJILU PIZDU