Ко последњи победник (106)

1. DAŽNKI VREBA!
    Kako znaš reme? :P

2. морам нешто да приведем

3. Pa jesam li sad pomoćnik moda :) lololo, sve znam brate.

4. ПОМОЋНИК МОДА ХААХХАААХХАХА

5. lolololo ajd da se i ja prijavm

6. Pa jesam li sad pomoćnik moda :) lololo, sve znam brate.

Ma kakvi, samo si izbrojao pluseve i vidio da fali nečiji, pa si kren'o redom da zapitkuješ sigurice, a lako ti, nema ih puno :P

7. Doš'la drva za reez'ti...

8. Ljoljo kaki si kvaran. :) Ne znaš šta propuštaš, raspisao sam se ki nenormalan. :) bolje nemoj na moj profil ako ti je život mio. Ima dse smoriš.

9. Pročitan si reme, ne znam skor, bilo je svašta :)
    Fejzbuče, đe ti je ukus?

10. Me, me, me, me! :)

Fejzbuče, đe ti je ukus?

Што бре?

11. Kmečiš genije?
    I meni je glupa definicija...

12. А морам мало :П :) Оће глава да му пукне, чекићам још два сата, гладан сам, а морам вечерас на славље, а имам важан семинар у суботу и недељу. И неиспаван сам.

Мени је дефка кул! :)

13. Znači, moram da te nešto posavetujem, pošto ti se sve to dešava svakodnevno:
    nosi sa sobom kafetin, kupi na putu do posla kilo bureka i sendvič, lezi uveče na vreme :))

14. Два од три. Појео сам огроман сендвич, а и попио кафетин. И две огромне кафе и еспресо. Ал сам се ипак закуцкао синоћ .

15. I da ja nešto dodam... Posmatraj patke kako plutaju na nekom jezeru dok ih gađaš komadima bureka. Idiličan prizor ume da opusti.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.