Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ХАХАХАХАХАХАХА
ćao madafaka ;) :) :*
Džanki! :))
Ma, neću ja još da se udajem, konkurs je otvoren :))
A da probaš sa malo rastopljenog želatina?
I ti čekaš onog pravog? :))
Šta se zahtjeva na tim konkursima za udaju, valja mi se lagano pripremati, 30. je tu iza ugla, za nekoliko godina....
U tu sir tortu ide i limun, zar ne?
Де си Ивана ! дес кево !
дес стаклена !
дес мадафака !
дес бури !
дес дубе !
E da, ide i želatin, ali opet nije dovoljno. Ide bre mnogo tog sira, oko kilo-dve. Moraću da nađem neki modifikovan recept. Ukusno je i ovo, ali teško za sečenje.
Malo svadbe, malo torte, da se nađemo na pivu?
ne može čovek ni na pišanje da ode a da mu ne smeste nešto, torta ime se ogadila
Gde je buri?
Madafaka, samo za tebe :))))) ;)
Da, i ja čekam pravog :))
Znaš kako, Dube, prvo popuniš formular, neka osnovna pitanja, ništa strašno i onda staneš u red... I čekaš ;)
ja nisam kriv...
FMN, ti si baš fina sa tim uslovima... Valjda su zato svi muškarci u tvom redu. :(
:))
Joj, ja se bojim tih formulara, uradim ih bez greške pa će onda da me ganjaju da ih ženim odmah.
Крије се, кево, крије се...
ЈЕБЕНО САМ РАСПОЛОЖЕН ДАНАС !
Pa ima i u tom redu, zar ne vidiš? :) Samo još Dub da se odluči gde će, nešto se premešta, čas tamo, čas ovamo :))
Pile, nešto veliko ti je prošlo, neki basket x?
To se samo foliraju, a kad zovem da se peru sudovi i usisava kuća, nikog nema! :)