Ко последњи победник (106)

1. E,sad.Ne'am pojma o kakvoj porodici pričaš :/

2. jesi čitala Rekvijem za nade ? porodica na ovoj temi :D

3. Aaaa,to :))
    Narafski da jesam :))
    Biće da TI nisi dovoljno pažljivo pročitao :))

.Проклетство њене вештине је било то да сваки лик кога она наслика обавезно заврши у посебној димензији простора у коме се његова егзистенција састоји у томе да буде гужен од стране 14 љутих гусара црнаца од којих сваки има мотку звану курац од 44цм и дебљине 18цм.

:))

4. Gde ste, ljudovi :))

5. eve nas pekky, ma porodica ove teme, to je bila inspiracija te defke tj. eseja, ja i dž smo usvojeni nakon umiranja tog eseja od strane natnat :D

6. Ola,Peki :)))

Nikola,pa ondaK smo stvarno rod! :))

7. Aaaa, rekvijem, tu ima i mene, već treća definicija gde se spominjem. :D

8. ja se ne spominjem ni u jednoj, a baš sam se lepo uklopio ovde :) Gogo, jesi mi ti sestra ili tetka? XD

9. Peki,ti si POZNAT! ;)))
    'Oćeš da se družiš sa mnom? :))

10. Gogo ti baš ne znaš sa kojim ljudima se treba družiti xD ja sam sa Carom napušavao Milisava kada se vratio na čet, još sa svim tinejđerima, Nadžak, ova tema, ma svuda. :D

11. Ja sam ti sensei u Tai-chi-u i sensei u slikarstvu,Nikola :)))
    Chat-nikad bila.
    Napušavanje-nije moj stil i ne pratim.
    Tinejdžerka nisam.
    Tako da -sorry,Nidžo što ne propratih tvoje vrle forumaške aktivnosti :))

12. I ja sam braon pojas u karate-u, na leto treba za crni pa se opet ne prosipam. xD
    Pa dobro sad, nisam rekao da moraš biti kao ja, samo prati često posećivane teme, lako se tu uklopiti. :D

13. Niiiidžo,ja sam ti ovde daaavna starosedITELJKA,a za karate znam-onomad si se dokucavao ovde na forumu sa nekim(ne prosipaš se,a?) :))))
    Kekekkeke :))

U poslednje vreme ne stižem da budem tako redovna ovde kao ranije .. :/

14. Pa dooooooobroooooo moooooždaaaaa maaaaaaloooooo. :) samo su me pitali, šta da kažem? da sam lenština, kad nisam? :) A za napušavanje na četu sam mogao popiti još jedan ban :) Čak i da jesam, vredelo je.

Cara: Septička jama se preljeva!!!!! Ja: Milisave si čuo? Posuda ti se prelila, idi da jedeš.

15. Auuu,baš si opak! :))
    Aj' pozzz,moram da idem :)

16. Мало морген!

17. Још лома па палим