Fotografije vukajlijaša kad su bili mali

1. Totalno sam moderna xD
    A reci što se uopšte nisam promenila ;) =*

2. Potpuno ista. :) Imaš taj hejterski pogled čoveče. :)

3. Ovakvu facu složim kad nekom napišem da je defka golo govno hahahaha :D

4. A reci što se uopšte nisam promenila

I dalje imaš samo tri zuba, ha ha ha ha ha
    Njah njah :P :P :P

5. To je istina. Jbg, ja sam žena u godinama... Ispali su odavno xD

6. Крис, то је од слике до слике!
    Баба имаш ту хејтерску балу на бради...
    :)))

7. Bala objašnjava neke stvari xD Pokazali su mi čokoladu u trenutku slikanja...
    Uroše ne znam stvarno kakva ti je to fora za start, trebao si samo napisati da sam lepa :P

8. Какви су ово клизећи стартови овде? Да вас пошаљем обоје у свлачионицу сад, а? :)

9. pajkoNP

/

/

Pajko je kao beba bio dve kose crte xD

10. Ипак је ово тема са клиначим/бебећим сликама, није прикладно...
    :)))
    Ово се односи на Бабин пост.

11. Мала Џакна

12. Nadžakli baba, najljepša mukica ubjedljivo.
    Nisam mogao a da ne primjetim. Ko šećer!

13. bojanboj mali arčer :)))
    Edisone, hvala na komplimentu, nek vidi Uroš kako se to radi xD

14. Баш не знам ништа...

15. Au bre natnat prvo ona alkoholičarska, sad ovo, sve su ti bre neke poročne slike :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.