Fotografije vukajlijaša kad su bili mali

1. muskarce prepoznajem samo kad im vreme dodeli polne oznake. dete mi je dete. Srednji rod za mene i totalno nebitan. I kris. Da me ne svatis pogresno vidjala sam lepsu musku decu od ovog decaka :)

2. jano, nemačica si pojma :D

3. kris samo ti radjaj decu pa ces biti nemacica pojma sa kesastim sisama, strijama na stomaku, sirokom vaginom, prosedom kosom i nedostatkom nerava. :)
    ja cu uvek biti nemacica pojma sa cvrstim i lepim sikama :D

4. jano, jano, jedno si 10 god starEja od mene, kojoj će se prvo otegnuti, a? :D

5. воли вас фејз какве год да сте лооло

6. Kristina ako si punoletna nema sanse da sam 10 godina starija od tebe. Jer da jesam ti ne bi bila na vuki :) bila bi premala ali cisto sumnjam da ce se meni prve otegnuti. Na kraju krajeva ti si zena koju drma materinski instinkt i potreba za dojenjem a ne ja :))

7. ahahahaha za'ebavam se ja jano, mene da drma "materinski instinkt" čuvala bih kuče, mače, zivuljku, al' ja to sitno ne mogu da svarim.
    a ovu sličku sam stavila jer da sam dečak, tako bih izgledala :D

8. hahahaha el imas zelju da promenis pol? :)))
    ili ces samo da postanes Marija Serifovic? :D

9. joj sto nisam u nisu, imam super golu fotku kad sam bio mali :)
    ne mogu da je skeniram sad, inace videle bi ste ga, ne bi cenzurisao.

10. avaj jano, moraš li biti tako demode? realno postoji 5 polova, a samo 2 roda (govorim za ovu "našu" kuturu") a meni je sva ta podela tako bezveze, te ja volim za sebe reći da sam jedno bespolno stvorenjce.

11. Kelte ja ne mora da vidim majke mi :)))
    kad ti budem izvatala devojku onako posteno nateracu mi je da mi preprica. Nesto mi se javlja da nece biti tu puno opisa :D

12. volim za sebe reći da sam jedno bespolno stvorenjce.

ahahahahshhshshsshhshshhshsshhshsshshhshshs idi bre :DDD
    nemas nagone nikakve? jsjsshshshshshsh

13. jes oce. :D
    samo ce da mi kaze njehh

14. celte, moj kurac neces nigde kaciti ni u malom ni u velikom stanju :P
    koga zanima, neka se meni obrati za deskripciju, al tek posle gorepomenutih bludnih radnji :)

15. Da vidite šta je balerina sa nogama k'o belim kobasicama! :))

http://i55.tinypic.com/2111em8.jpg

16. haahhahahhahahaahahahhahahahahahahahahhahahahaha
    e bre lila nije tvoj! Ti ga samo iznajmljujes :D
    hahahahhahahaha a kad te ja izbludnicim neces moci da pricas a kamoli da opisujes njegov PARDON tvoj kurac :D

17. jeste, sad ispade da je ko bajs na adi, par krugova, pa sledeci uzjase :)))))))

inace, sram vas sve bilo, upropastili ste bludim i potencijalnim bludom vrlo nevinu temu :)

18. ja ne jasem bajseve
    inace da kelte sram te bilo ti si potegao temu o kurcevima. E nisam ja kriva banujte kelta :)
    i lilu!