muskarce prepoznajem samo kad im vreme dodeli polne oznake. dete mi je dete. Srednji rod za mene i totalno nebitan. I kris. Da me ne svatis pogresno vidjala sam lepsu musku decu od ovog decaka :)
kris samo ti radjaj decu pa ces biti nemacica pojma sa kesastim sisama, strijama na stomaku, sirokom vaginom, prosedom kosom i nedostatkom nerava. :)
ja cu uvek biti nemacica pojma sa cvrstim i lepim sikama :D
Kristina ako si punoletna nema sanse da sam 10 godina starija od tebe. Jer da jesam ti ne bi bila na vuki :) bila bi premala ali cisto sumnjam da ce se meni prve otegnuti. Na kraju krajeva ti si zena koju drma materinski instinkt i potreba za dojenjem a ne ja :))
ahahahaha za'ebavam se ja jano, mene da drma "materinski instinkt" čuvala bih kuče, mače, zivuljku, al' ja to sitno ne mogu da svarim.
a ovu sličku sam stavila jer da sam dečak, tako bih izgledala :D
avaj jano, moraš li biti tako demode? realno postoji 5 polova, a samo 2 roda (govorim za ovu "našu" kuturu") a meni je sva ta podela tako bezveze, te ja volim za sebe reći da sam jedno bespolno stvorenjce.
Kelte ja ne mora da vidim majke mi :)))
kad ti budem izvatala devojku onako posteno nateracu mi je da mi preprica. Nesto mi se javlja da nece biti tu puno opisa :D
celte, moj kurac neces nigde kaciti ni u malom ni u velikom stanju :P
koga zanima, neka se meni obrati za deskripciju, al tek posle gorepomenutih bludnih radnji :)
haahhahahhahahaahahahhahahahahahahahahhahahahaha
e bre lila nije tvoj! Ti ga samo iznajmljujes :D
hahahahhahahaha a kad te ja izbludnicim neces moci da pricas a kamoli da opisujes njegov PARDON tvoj kurac :D
muskarce prepoznajem samo kad im vreme dodeli polne oznake. dete mi je dete. Srednji rod za mene i totalno nebitan. I kris. Da me ne svatis pogresno vidjala sam lepsu musku decu od ovog decaka :)
jano, nemačica si pojma :D
kris samo ti radjaj decu pa ces biti nemacica pojma sa kesastim sisama, strijama na stomaku, sirokom vaginom, prosedom kosom i nedostatkom nerava. :)
ja cu uvek biti nemacica pojma sa cvrstim i lepim sikama :D
лолчић!
jano, jano, jedno si 10 god starEja od mene, kojoj će se prvo otegnuti, a? :D
воли вас фејз какве год да сте лооло
Kristina ako si punoletna nema sanse da sam 10 godina starija od tebe. Jer da jesam ti ne bi bila na vuki :) bila bi premala ali cisto sumnjam da ce se meni prve otegnuti. Na kraju krajeva ti si zena koju drma materinski instinkt i potreba za dojenjem a ne ja :))
ahahahaha za'ebavam se ja jano, mene da drma "materinski instinkt" čuvala bih kuče, mače, zivuljku, al' ja to sitno ne mogu da svarim.
a ovu sličku sam stavila jer da sam dečak, tako bih izgledala :D
hahahaha el imas zelju da promenis pol? :)))
ili ces samo da postanes Marija Serifovic? :D
joj sto nisam u nisu, imam super golu fotku kad sam bio mali :)
ne mogu da je skeniram sad, inace videle bi ste ga, ne bi cenzurisao.
avaj jano, moraš li biti tako demode? realno postoji 5 polova, a samo 2 roda (govorim za ovu "našu" kuturu") a meni je sva ta podela tako bezveze, te ja volim za sebe reći da sam jedno bespolno stvorenjce.
Kelte ja ne mora da vidim majke mi :)))
kad ti budem izvatala devojku onako posteno nateracu mi je da mi preprica. Nesto mi se javlja da nece biti tu puno opisa :D
ahahahahshhshshsshhshshhshsshhshsshshhshshs idi bre :DDD
nemas nagone nikakve? jsjsshshshshshsh
jok, nece :)
jes oce. :D
samo ce da mi kaze njehh
celte, moj kurac neces nigde kaciti ni u malom ni u velikom stanju :P
koga zanima, neka se meni obrati za deskripciju, al tek posle gorepomenutih bludnih radnji :)
Da vidite šta je balerina sa nogama k'o belim kobasicama! :))
http://i55.tinypic.com/2111em8.jpg
haahhahahhahahaahahahhahahahahahahahahhahahahaha
e bre lila nije tvoj! Ti ga samo iznajmljujes :D
hahahahhahahaha a kad te ja izbludnicim neces moci da pricas a kamoli da opisujes njegov PARDON tvoj kurac :D
jeste, sad ispade da je ko bajs na adi, par krugova, pa sledeci uzjase :)))))))
inace, sram vas sve bilo, upropastili ste bludim i potencijalnim bludom vrlo nevinu temu :)
ja ne jasem bajseve
inace da kelte sram te bilo ti si potegao temu o kurcevima. E nisam ja kriva banujte kelta :)
i lilu!