Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
e stvarno, em se spemuje sajt em se spemuje tema, dajte po 1-2 svoja najkvalitetnija predlog i aj zdravo, svejedno u uži izbor može ući samo po 1 poster od svakog autora za koje se sumnja da namerno prave glupe - ZNAČI NIKO lololololo
edit: i pobrišite te postere pošto ih okačite ovde. Pravite posla modovima a to nije ok. Oni su samo ljudia ne terminatori kao sto vi mislite posterdžije!
А шта кажеш да поделимо од следећег конкурса тему на две? Једну са нашим, а другу са изворним бисерима.
Kažem da NE jer nas boli patka za namerne izlive nekreativnosti i da gledamo kako se pravite (ne pravite) glupi!
Dovoljno je ovo jer poenta i jeste da se smejmo slučajno glupim posterima.... biti glup nije nikakva mudrost ali pokušati biti pametan a ispasti glup kao kurac je do jaja. tako da NE
edit. ok je postaviti 1-2 glupa postera i ajd zdravo, čisto da se objasni a sad da krenemo u spem sajta glupim posterima nema logike.... za to služe Milisavi, predatori i ostali ziljkoši...
Па тако не бисмо спемовали ову тему. А тај други конкурс ако буде живео нека га...
Ne može! To je kao kad bi jebanje podelili na 2 dela. Jednostavno snage moraju da budu skoncentrisane.... drguo od previše govana opašće interesovanje za ovu temu tako da batali sa sranje predlozima, pricao sam sa drugim autorima i u glavnom se slažu!
Ovu temu moš da spemuješ koliko oćeš ali svejedno ti više od 1 postera neće ući u izbor obzirom da neko od autora (po dogovoru) bira 50 od svih predloženih na ovj temi. Tako da ako previše smaraš postaneš dosadan.
Tebi predlažem da na desktopu otvoriš folder i trpaš u njega šta oćeš a onda za slavu lepo pokažeš gostima, to posle ručka umesto POPare lololololololololo
Znači od sada stavljamo samo glupe postere koji nisu namerno napravljeni YIPAJEEEEEEEJ (ovaj usklik sreće sam pokupšio iz crtaća i do jaja je ziljav) lolololo
Pa to DŽoni, linkuješ glupe postere drugih ljudi, furneš koji svoj čisto iz zabave pa šta mu bog da.... glupa je fora da se sad svi počnu praviti glupi kada su svakako glupi lololololololo
MILISAV OBJANSIJO
tiruriru
Đonovan idi kuvaj paprikaš!
U pa ima glupih postera za medalju. Odo' da nađem neki baš glup.
http://vukajlija.com/posteri/gubim-nevinost-64205.jpg?1295627765
dok prođe ponoć, tad je jeftina struja saro dušice
OBJANIJO SI GORE lolololoololo
viš koliko su gluplji posteri kada neko oće da ispadne pametan nego kad se neko pravi glup
Ма нисам ни тео да правим глупе постере. Само сам се један дан опробао. Мислио сам на то да се мало прочисти тема и да промовишемо праве бисере. Уосталом, нико није ни знао да може само један да уђе у педесет.
Нека иде овако, а ја ћу код гостију за славу да скупим 50 поена и да им презентујем...
http://vukajlija.com/posteri/carli-braun-73895.jpg?1298667828
ШКК!?
http://vukajlija.com/posteri/u-jebem-ti-sunce-73915.jpg?1298672721
a ko ce mene da ubedi da nisam glup i da je moj poster nameran...kao sto kaze nikola96 on nista ne pravi namerno nego kasnije shvati da je ispao glup i umesto da obrise, sam svoj poster okaci ovde...
P.S. 2+2 je 5 jel da?
Нема ко да те убеђује. Онај кога не мрзи да издвоји 50 из мора глупости и треба да има дискреционо право да одлучи о томе.
reci to samhainu
A ko će mene ubijediti da onaj Kružić ne kenja namjerno? I čiji je on dupli?