Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
glasanje je ses zatvoren je konkurs
LOLOLOLOLOLOLOLOLO Potpisujem.....
Dušan izdvaja žito iz kukolja
DUŠAN ŽITOKUKOLJI
e pa odakle sam znao, nisam citao tj obracao paznju......
Što bi rekao Radovan - Prati fabulu radnje SES-e -
Videćemo dal je moguće da ga prenesemo na sledeći konkurs il da ga brišeš. Nek dušan odluči. On je za mene jedan od - Mudrih Starina - što se tiče ove teme.
lololololololo, mora da se ubaci, čisto da se ne zaboravi negde pošto mnogo štošta objašnjava!
http://vukajlija.com/posteri/kaizenova-79868.jpg?1300467899
EDIT: Stefi nas je uvatio u raskoraku!
To bi onda bila Drkajlija
Može se nastaviti sa glasanje još jedno 24h, pa da zključimo pobednika... ne vredi čekati previše je novih postera tipa stefikinog!
http://www.youtube.com/watch?v=FWXNA9TSK5o&feature=related
5-5 POENA
42-4 boda
39-3 boda
9-2 boda
38-1 bod
meni je do jaja onaj: SELO GORI A BABA SE GENGSTA, i ONA SCENA NA AJDE KONJIĆU, TAJ RAD, TO CENIM loloollololo
Cara to sto se tebi nije svideo stefanov poster ne znaci da treba da opet otvoris konkurs, ubacis njega, i opet ga zatvoris...
@paradjiZZ - buraz, nije poster ubačen nego je privremeno sejvovan jer mu je mesto ovde, a ići će posle na sledeći konkur, u ovome ne učestvuje!!
A pošto sam ja od strane modova odobren da vodim ovu temu zajedno sa dušanom, smarkom, samhainom, skočimišom i johnnyiem onda nema problema oko toga koji će se psoter gde i kada naći u užem izboru!
pa dobro... tvoj predlog, isti kao i svaciji... kad se bira pobednik od ovih?msm, kad se zavrsava glasanje?
Парадаџиз, гласај до сутра.
A sutra sabiramo glasove i dobijamo pobednika ovog odličnog konkursa koji je iznedrio neke fantastične primerke
ZASTO ME OVAKO MUCITE??? ZASTO??? Odabrati 5 najgluplupljih od ovih... od ovih umetnickih dela je teze neko odreci se jednog deteta :) Ko god da pobedi , bice nepravda za druge!
No da se vratim ja glasanju, skupio sam snage i odabrao ovih 5 postera:
15 - 5 bodova
12 - 4 boda
16 - 3 boda
24 - 2 boda
13 - 1 bod
EDIT: Secam se ovog 14. postera, brzo je uklonjen od strane autora, cini mi se da je pomesao linkove za upload, tako je nesto bilo, mada moguce da gresim :/
a ti Caro, bolje podnesi ostavku... ukidanjem 50 poena za poster, izabir 50 najglupljih u buducnosti ce biti pakao...
vec sad moze da se promeni naziv iz "POSTERI" u "koљекцijу najglupшix postera"
a ti Caro, bolje podnesi ostavku
Ne idem dok Stefanoti ne pobedi! lolololo
Koliko je samo dušan uživao dok je birao ovih 50 bisera posterdžisanja, ne smem ni da zamislim.
Koliko će samo sad da bude posla lololololo ionako padam od smijeha kad gledam postere, ali samo zato što su šuplji lolololo
don tebra, ubaciš ga u omiljene pa ga posle vratiš, neće ljudi skontanti pa će masovno početi da kaže, ili ga samo usnimi sebi na pvt neka ako ga slučajno obrišu....