Četvrti koњkurs za najglupшi poster - GLASANJE ZAVRŠENO

1. sad cekamo da se nekome svidi ideja ili...?

2. Па нек се људи изјашњавају до краја конкурса, па ћемо сести и размислити шта нам је чинити.

3. HAHAHAAAA!
    JohnyBK, ušio si ovim!!!!!

4. Fala, fala dugo sam radio na tom posteru posebno ovaj savršeni fotošop momenat pretvaranja sise u plazmu. Ali evo izgleda da se isplatilo.

5. Fantastičan fotošop! Maestralno si zamaskiro areolu!

6. ja mislim da to ko dobar pevač, i voditelj.... ali tu muziku....

7. koliko god se ti trudio da napravis sto retardiraniji poster, pravilo je da nema linka na slici tako da mora da se brise

8. Парадаџиз, први пост, прво правило. Да се не понављамо... Нашао сам ти постер:

http://vukajlija.com/posteri/axaxaxaxa-ja-neveruje-73471.jpg

9. sve sto znam je da mi je taj poster obrisan a ja ne znam zasto

10. Хахаха, ма мислим на први пост на теми. Не можеш да окачиш линк до постера, јер кад га обришу линк не води никуда. Зато прати упутство и овде качи линк до слике.

11. znam znam vidis da sam editovao zato sto sam retardiran i nisam shvatio :)

12. Па и треба да се бришу ти постери да не гушимо секцију. Можеш и сам да га обришеш. Направиш га, поставиш овде и скењаш га. Слика ће остати. За поколења.

13. Направиш га, поставиш овде и скењаш га

pa onda ovako i bolje

ne zagadjujem okolinu

14. YouCantHandleTheTrut

Valjda si sam rekao da je glupo da kačimo svoje postere?

15. Па сложили смо се да се сви изјасне о предлогу да се коњкурс подели на два: "библијске глупости" и "могу ја то и глупље". Али то од следећег. За овај је касно.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.