Smiješne slike (Pravila su u prvom postu!)

1. Sansajne, meni ova tvoja poslenja slika tuzna.

2. Sansajne, meni ova tvoja poslenja slika tuzna.

Pretpostavljam da su pripadnice "manjine" u Srbiji, i ne čudi me što smo u govnima u kakvim jesmo. Bem ti Sunce, ja u pošti čekam na red da uplatim jebeni račun, ciganče prolazi mimo reda pita jel stiglo socijalno?!?! Kaže ova jeste, on ide po majku i babu, da podignu, ja jebem majku kome stignem, moje pare dobija, meni prosi na ulici, i opet prelazi preko reda i piša po meni. Trebao ih je sve potamaniti.
    Inače, ne bi me čudilo da ih je brat uhvatio nespremne, pa djuture sve nasadio...

3. Zanimljivo kako su glupim ljudima za bedu u kojoj žive krivi oni najbedniji. Da imamo neke crnce ili Arape imigrante, ili Šiptare, oni bi ti bili krivi što otimaju posao Srbima, zbog njih nezaposlenost. Nasuprot tome, Cigani bi bili krivi što ništa ne rade i što samo prose. Ne bi znao čovek koga više da mrzi.

4. Bednici i jesu krivi, da nema bednika, ne bi bilo ni objekta sažaljevanja s kojim bi se poistovećivali. To bi bila era prevaziđenog čoveka, natčoveka.

5. Filozofsko opravdanje mržnje na Cigane, zanimljivo, srećom netačno.

6. Srecom netacno, hoces da kazes da postoji i neko ispravno? :D

7. Ne, samo da logički nije dobro izvedeno, pa je netačno. Liči mi na one mudrosti iz ženskih časopisa, "Da nije tuge, ne bismo mogli da budemo srećni", ili mudre citate na Fejsu "Da nije tame, ne bi bilo ni svetlosti" i tako to.

8. Ko kaže da pod pojmom "bednik" podrazumevam Ciganina? Ima bednika u svakom narodu i rasi. To su ljudi bez snage, oni koji izvršavaju mentalnu eutanaziju. Žrtvuju ovozemaljsko zarad neke obećane zemlje večnosti, blagostanja. A to i jesu često oni koji prose. Prose materijalno ili na neki drugi način. "Ono što je sklono padu, treba još i gurnuti".

9. У реду је Теди, и ми смо читали то.

10. Ma sprdam se malo. volim da zloupotrebljavam Zaratustru :D Izvinite zbog sperma, nemojte me banovati.

11. Sansajne, meni ova tvoja poslenja slika tuzna.

Oke, samo ne znam zašto.. Može se desiti da ih je neko silovao pa su zatrudnele al pre će biti da su se igrale sa kurčevima umesto sa barbikama ko ostale devojčice sa 13 godina.

Pretpostavljam da su pripadnice "manjine" u Srbiji, i ne čudi me što smo u govnima u kakvim jesmo.

Verovatno nisu, jer sam ovo našao na nekoj stranjskoj fb stranici, a i ne izgledaju mi ko ciganke ako oš realno
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=573723729347243&set=a.397728323613452.98704.337723172947301&type=1

12. Možda su se najele pasulja.

13. Знам да има, мада ова што сам ја ставио треба да буде шатро озбиљна...

14. Јеоте уђем у смешне слике, а слика нигде..

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.