Smiješne slike (Pravila su u prvom postu!)

1. Bole me leđa od samog pogleda na ovu.

2. па кад немаш сисе да те од њих боле ОПААААААААААААА

3. ovo gore je iz spota big bad wolf. odlična numera i kreativan video. duck sauce je autor, čini mi se.

4. Значи, дабогда увјек срећан био ко Мала Видра кад игра слагалицу.

5. huhu
    imaš tokena?
    aj digramo

6. Valjevci pokazuju koliko zapravo mrze ljude iz Kosjerića, tj. Jebača. Slikano kod reke Gradac.

http://i277.photobucket.com/albums/kk41/Grooyan/IMG_20130826_004033_zps32027033.jpg

7. Valjevci pokazuju koliko zapravo mrze ljude iz Kosjerića, tj. Jebača. Slikano kod reke Gradac.

Gde tačno? Mada realno, tamo moraš moravac da igraš da ne bi ugazio u "nešto".

8. Dionisio, na kraju asfalta, kod raskrsnice za Vajate. Prepuno je iskorišćenih kondoma i valjda je to nekome dozlogrdilo, pa je rešio da se obračuna sa jebačima. Mada, rekoše mi jutros da je skinuto, nisam siguran.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.