Smiješne slike (Pravila su u prvom postu!)

1. Медуза је један од морфолошких облика жарњака (Cnidaria) који води слободнопливајући начин живота, размножава се полно и има облик звона чиме се разликује од другог облика - полипа. Углавном су скоро прозирне и тело им садржи велики удео воде.

2. Trebalo mi je 10 sekundi dukapiram ovo sa Sv. Patrikom ali je dobra fora.

3. Ne znam sta mi bi pa listam albanske narodnjake, trazim gluposti da se bar nasmijem kao covjek, kad imam na sta da naidjem.. Sandra Afrika Official

http://i.snag.gy/ZTAwS.jpg

4. E saću da je izbacim iz prijatelja!

5. Nije ti fora Čika Bolje da se igraš s nečijim uspomenama vezanim za detinjstvo.

6. za detinjstvo.

I za kafanu.

7. haha

Stvarno ima kreativnih sranja ovuda. Neki dan sam vidio kod studentskog tamo jedan, kratak i jasan: ''Kako je studenti?'', onda ima jedan star barem 10 godina, kraći i jasniji, iza zgrade iza Paviljona: ''Sony 4'', jedan ozbiljniji: ''Jel ovo zločin?'', itd gradske cure.

8. hahaha ''sony 4''

vizionar neki

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.