Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Kaboom!
Какви резултати, Данк? :)
Шалабајзеру, нема ништа паметно. Имаш ли се ти нечим похвалити? :)
Ja sam malo bolestan, ako je to za pohvalu.
Па теста за трудноћу, Милка лололо
Ма, бре, онога што си полагала јуче, прекјуче...
I kod mene ništa pametno, a posebno ništa za pohvaliti. Mamuran sam čitav dan, nikako da me prođe, sutra pos'o...sve u svemu vezebez....
Знала сам да ћу се покајати што сам приупитала. :))
Није било потребе за тестом, хвала на питању. А што се испита тиче, тај део сам положила! :)
Елек, оздрави брзо!
Dobio lik sedmicu na lotou i dolazi kući.
-Ženo pakuj se!
-A gde idemo?
-Ja nigde.
danas nešto svi smoreni!
Шаб, мање вина, мање вина! :))
Jebiga mila, sinoć nisam tako razmišlj'o :)
Jes' energijo, baš svi smoreni, a i meni je ova nedjelja najmrži dan u sedmici...
Ja sam otkačio još jedan semestar u petak. Sad mogu da se ubijem mirne duše.
Да ли си уопште синоћ размишљао? :))
Ма нека си, надам се да си и по киле за ме стукао!
meni ova konkretna, taka neka energija valda
I vama? Uh, dobro je... A pitala sam se da li sam normalna. Više nego obično. :)
Nedelja je loša jer posle nje dolazi ponedeljak.
ama taka je energija, ja kad vam kazem :)
Vjeruj da nisam....Skoro dobih poruku od neke cure i piše : " a što si ponosan na mene? :) ". A ja blage veze nemam kad sam uopšte i komunicirao sa njom. I sad nemam pojma šta da odgovorim, kako god da napišem provaliće da se ne sjećam...Debil pa et...
Pa počni ono u fazonu ko si ti.
Šalabe mene će biti sramota ako saznam da sam poreklom Bosanac. A molim Boga da nisam Crnogorac...
ima da padam ovako povremeno ko energija i da pobijedim
energijo, u kojoj tvojoj definiciji ima ono ''al što kurac pušim''? ajd mi daj link? ćedo da je poomiljenim i nisam imao baš puno vremena
hvala