Ko poslednji pobednik (107)

1. Какви резултати, Данк? :)

Шалабајзеру, нема ништа паметно. Имаш ли се ти нечим похвалити? :)

2. Ja sam malo bolestan, ako je to za pohvalu.

3. Па теста за трудноћу, Милка лололо

Ма, бре, онога што си полагала јуче, прекјуче...

4. I kod mene ništa pametno, a posebno ništa za pohvaliti. Mamuran sam čitav dan, nikako da me prođe, sutra pos'o...sve u svemu vezebez....

5. Знала сам да ћу се покајати што сам приупитала. :))
    Није било потребе за тестом, хвала на питању. А што се испита тиче, тај део сам положила! :)

Елек, оздрави брзо!

6. Dobio lik sedmicu na lotou i dolazi kući.
    -Ženo pakuj se!
    -A gde idemo?
    -Ja nigde.

7. danas nešto svi smoreni!

8. Шаб, мање вина, мање вина! :))

9. Jebiga mila, sinoć nisam tako razmišlj'o :)
    Jes' energijo, baš svi smoreni, a i meni je ova nedjelja najmrži dan u sedmici...

10. Ja sam otkačio još jedan semestar u petak. Sad mogu da se ubijem mirne duše.

11. Да ли си уопште синоћ размишљао? :))
    Ма нека си, надам се да си и по киле за ме стукао!

12. meni ova konkretna, taka neka energija valda

13. I vama? Uh, dobro je... A pitala sam se da li sam normalna. Više nego obično. :)

14. Nedelja je loša jer posle nje dolazi ponedeljak.

15. ama taka je energija, ja kad vam kazem :)

16. Да ли си уопште синоћ размишљао? :))

Vjeruj da nisam....Skoro dobih poruku od neke cure i piše : " a što si ponosan na mene? :) ". A ja blage veze nemam kad sam uopšte i komunicirao sa njom. I sad nemam pojma šta da odgovorim, kako god da napišem provaliće da se ne sjećam...Debil pa et...

17. Pa počni ono u fazonu ko si ti.

18. Šalabe mene će biti sramota ako saznam da sam poreklom Bosanac. A molim Boga da nisam Crnogorac...

19. ima da padam ovako povremeno ko energija i da pobijedim

energijo, u kojoj tvojoj definiciji ima ono ''al što kurac pušim''? ajd mi daj link? ćedo da je poomiljenim i nisam imao baš puno vremena

hvala

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.