Ko poslednji pobednik (107)

1. A ja baš mislila da poranim.. :/ Moraću uskoro u horizontalu.

2. Твоја тужна прича ме неће спречити да победим!

3. Zdravo svima. Da li bi mi neko objasnio zasto ogroman broj autora fura Arnolda na avataru?

4. Нисам то приметио .....тако да не знам....

5. Ne znam, za pet minuta sam video isto toliko profila sa Akijem.

6. Cekaj, sad sam kao ja pobedio, a? Zakljucavaj. Enter.

7. Ма ди ти софисте да победиш. :)

8. Ау бре, ти си стално ту.

9. Па шта ћу, не спавам нормално нит идем у школу. :)

10. Zdravo svima. Da li bi mi neko objasnio zasto ogroman broj autora fura Arnolda na avataru?

То су само модератори ставили Терминатора. :)

11. а шта ћу, не спавам нормално нит идем у школу. :)

Шта бих дао да сам опет у пубертету...

12. Перо не може се вратити време уназад. :)

13. А ни унапред нажалост. То нам је што нам је.

14. Чим нема МаријанеП одма ова тема постаје препуна. А остали смо на милост и немилост спорог времена.

15. Ово је одавно прешло 1000 постова, а ми и даље немамо победника тј. још увек ниси победио. :)

16. Ма изеш победу, нисам због тог овде. Надам се стотој страни. Затвара се кад коме дуне. Остаје питање како је то са женским модовима. Можда кад дуну.

17. Само Маријана од женских модова затвара, Корле и Урош су једини праведни мушки модови који затварају, само да Сурови не закључа, воли да себи ставља победу.

18. Јел ме ложите да ово и даље траје?

19. Сурови је то једном урадио да ја знам. Модове једноставно мрзи да висе овде.

Гурамо до стотог Буксно. Иначе, барем троје ме је питало да ли си ти мој дупли :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.