e, jos jednom, svi beogradjani koji su dosi iz picke amterine i slicno svaka vam dala, svi drugi koji su kenjali da ce doci a nisu ko vas jebe, meni je bilo do jaja, moze lock, aj u zdravlje, pozz
Frenki je PUUSIIIII. Jedini nije prišao i pružio ruku i predstavio se. Gambi je iznenađenje večeri za sve sa kojima sam pričala, Pajko je jako kul lik, Zuma je preslatka, ima podvojenu ličnost, ali to joj opraštamo, ipak je iz Beograda. Pacow je povučen nekako :D Još jedan hejt na Frenkija. I jebao vas separatizam!!!!!!!!!Wojtek je isto kul, nije se moderatorisao kao neki :D I hejt na Frenkija. A sad čekam ostale da komentarišem njihove mamurne postove.
I hejt na Frenkija.♥
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ja odo po zoom-u u bg i tamo smo u 6 pola sedam
Aj, nek' vam je srećan put. :)
Ko poslednji, nek pusti vodu :)
Пустио.
Lepo se proved'te... :)
MInge, pa ti ne dolaziš? AJoooooooooooooooooooooooooooooj
Nadamo se zanimljivim fotkama!
Ja se ne slikam, sakriću se pod sto :)
јел у 6 ?
da bobi, neka bude pola sedam da budes siguran da nes biti sam tamo :)
Дај не јебавај, ако сте рекли 6, онда је 6. Ја се спремио.
ok bobi, u 6, ja bi odma sad krenuo nego ovi se lickaju, dodji u 6
Ма нек, знаш шта.
Ко задњи дође плаћа , то је правило.
Крећем!
Šljakam Dabe, jbga... Ne odgovaraju mi vikendi baš...
e, jos jednom, svi beogradjani koji su dosi iz picke amterine i slicno svaka vam dala, svi drugi koji su kenjali da ce doci a nisu ko vas jebe, meni je bilo do jaja, moze lock, aj u zdravlje, pozz
Мало сутра, извештај се чека.
Frenki je PUUSIIIII. Jedini nije prišao i pružio ruku i predstavio se. Gambi je iznenađenje večeri za sve sa kojima sam pričala, Pajko je jako kul lik, Zuma je preslatka, ima podvojenu ličnost, ali to joj opraštamo, ipak je iz Beograda. Pacow je povučen nekako :D Još jedan hejt na Frenkija. I jebao vas separatizam!!!!!!!!!Wojtek je isto kul, nije se moderatorisao kao neki :D I hejt na Frenkija. A sad čekam ostale da komentarišem njihove mamurne postove.
I hejt na Frenkija.♥
bome ideš na 'lađenje deset dana kad dođe frenki...
Neka,šta mu mogu kad je ispao nevaspitan. :) Jedini međ' mnogima.
Ko ce popamtiti ime i nick....nikog se ne secam :)