Okupljanje NS

1. Ja sam preživio. Evo sad sam se pridigao. Dođoh jutros oko osmice kući, ili nešto malo ranije... A nije još bio fajronat kod Frenkija... AKO NEKO OD JEBAČA IZ BEOGRADA HOĆE DA ODE NA JUTARNJE PIVO, JAVITE NA PVT. RED JE MALO I GRAD DA VIDITE.
    Svi su mi bili zanimljivi, jbg, nisam stigao sa svakim da razglabam 3 dana, ali mislim da sam sa svima razmijenio riječ, dvije. Dobri ljudi, šta reći... Mislim da smo i dobar lokal uzeli, ma bilo je sve dojajno, idući put još bolje. Hvala svima koji su došli, znam da se niko nije pokajao ;)
    EDIT: Još me boli faca koliko sam se sinoć smijao, imam upalu kez mišića.

2. buksnetino, mislim brate, dizvines, mozda je ocaj spika, da na ovaj fazon govori o gambiju, mislim ovo ono....

Ај' само што је очај спика, него је и трула и лоша и одвратна. Не мислим да је Стефан лош лик, али ово је по мени, рекло горе ствари о њему, него о Гамбију.

3. Frenki se danas neće pojavljivati na sajtu - mora da pere tepihe.

Kostiću, sve se mislim da ipak nisi smeo da mu kažeš u lice, jer priznaćeš, da te jednom pukne onom cokulom, bilo bi zajebano.

Znam Gambija dosta dobro i mogu da kažem samo da Gambi jebe. Ljkra.

4. Ja neću da pričam ni o kome posebno, dok se ne pojavi još ljudi koji su bili na okupu, pa da tračamo onda :)

5. Remac, aj odemo na pivo. Javi gdje da se nađemo.

6. A ne mogu sad dube sa tobom, nekako mi se nisi dopao sinoc pa ono, ne bih da se gledamo tako na kafi i cutimo

7. Ljubomoran si na moju kosu, a ja na tvoju frizuru. U redu je, razumijem te.

8. Oćemo li se okupljati? Nemam ja čitav dan.

9. kome ti pricas kad niko nije ustao bog ti jadan?

10. Хај'те и вечерас, ја синоћ нисам могла!

11. veceras nista jace od kafe ne ide

12. ko je odveo žensko kući?

13. Ja hoću da se napijem i večeras.

14. Ja sam izigravala tapiseriju tamo....crap

15. molim za odgovor, ko je od svih vukajlijaša odveo žensko kući? (računaju se samo one koje su došle)

16. Frenki je odveo sve žene i muškarce kući.

17. eto nem0, tarara, moze veceras kafa ako ocete, ja alkohol necu pa makar i da hodate u kupacim i da mi nudite.

I da zadovoljim fejda, ja sam odveo zensko kuci, dub-a

18. Tarara insistira na alkoholu jer je to jedini nacin da se razveze :)
    I jos jedan uslov bez ONA SA NOGAMA,molicu :)

19. ONA SA NOGAMA se ukida. Kad ih nabiješ pod sto, pa se ne vide.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.