Nešto moje, daj da vidim i tvoje (sram vas bilo)

1. Ne lupaj bre, šta ogromna, imaš sasvim normalnu glavu po našim standardima.

http://i.imgur.com/EVeeky5.gif

2. vidi ga ovaj Srbijanac što je ljubomoran :)

3. Zao mi je sto odlaze devojke nase drage iz nase majcice srbije :'(

edit: vidro i za tebe mi zao majke mi xdd

4. Vidra i ja ćemo da pocrnimo zajedno, jel' tako dušo?
    Što samo da ja budem garava?

5. нисам љубоморан него ми је прељигаво све ово постало

6. Boxorov gif - Deni DeVito iz Betmena

7. Rejven kad zagoris posalji mi sliku ;o]

8. pa ne čitaj ili nemoj da sve shvataš ozbiljno, meni je smrtno dosadno na poslu u petak pre podne, a sve sam za danas već završio - idealno vreme za zajebanciju, samo ti se mračiš

9. Rajvenko pošalji mi sliku sada u PVT da imam kasnije sa čime da je uporedim
    :* anđele

10. Pseto, ja lako pocrnim, i onda sam smešna kao crtani film.

A srećom, ne dešava mi se često da zagorim. :)

11. pa ne čitaj ili nemoj da sve shvataš ozbiljno, meni je smrtno dosadno na poslu u petak pre podne, a sve sam za danas već završio - idealno vreme za мастурбаciju, samo ti se mračiš

ок извини нешто сам ја надркан нема топле воде пети дан и болесан извини још једном :)

12. naravno, rejv. taman ćemo slati slike jedna drugoj s vremena na vrijeme da uporedimo koja će brže da pocrni :)

13. idealno vreme za мастурбаciju, samo ti se mračiš

Idi bre u kurac, sad sam se ismejao za ceo dan, mislim da su me čuli svi na poslu :)

14. Axaxaxaxax debeli kreten

15. Marko, da predjemo da spamujemo tamo Vidrinu temu, ako ce ti biti lakse?

Evo, on-topic:

Moj ten posle letovanja - Raven, Garava edišn:

http://www.dodaj.rs/f/2O/Ma/omSgykO/pocrnela1.jpg

16. мени може бити лакше једино ако цркнем сад

17. Hahahaha debeli

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.