Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ЋИРА КОСТИЋ! РФЛМАО!
Da nije bilo VUKAJLIJE
nikad ne bih koristio internet
Da nije Vukajlije, ne bih upoznao jednu prelepu Žanu i danas ne bi bilo jedne divne preslatke Eme.
da nije vukajlije nikad ne bih radio od kuce, osvojio dve vukajlija haks lige, upoznao dobru drugaricu, brojao do deset hiljada u slikama, stricovao i čeltovao
Da nije Vukajlije, moje fore bi bile haha, dok sad tjeraju na razmišljanje.
ДА ЈЕ СТАРЕ ВУКАЈЛИЈЕ САДА ГДЕ БИ НАМА БИЛО КРАЈА САДА
Da nije bilo Vuke, ti se ne bi oženio, mlada ne bi igrala...
Da nije bilo Vukajlije definitivno ne bih pričao sa nekim pametnim i knjiškim ljudima
da nije bilo vukajlije gonzo ne bi imao gde da se vrati
posle godinu dana
Hahaha
Da nije Vukajlije, ne bih verovao da postoje ljudi koji zapostavljaju decu zarad gledanja serija!
posle godinu dana
Hahahahahahah
Da nije bilo Vukajlije ne bih sedeo u menzi dok dve bičarke ranga 7/10 sede pored mene i pričaju o mojoj kultnoj "detinjstvo" defki, nasmešio se ljubazno i nastavio da žderem bombicu od kokosa.
Da nije vukajlije nikad ne bih saznao šta su prišivači i čemu služe.Doduše još uvek mi nije jasno čemu služe
Da nije vukajlije ne bi bio i dalje nevin
Da nije bilo Vukajlije ne bi bilo ni afere govno.
Nije da nije.
Od kako sam na vukajliji, poruke na fejsbuku čitam odozdo
Da nije Vukajlije ne bi ko mogo da parira 9fagu i onom drugom sranjetu.
I ispovestima.