Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ni mi nismo placeni vjerovao ili ne ali smo opet cekali 2 i po sata, bas kao u proslom kolu, i u predproslom.... inace ja sam termin PREDLOZIO sinoc Bioshokeru i on nije rekao da nece neko od vas dovjice stici, vec je rekao da mu odgovara a da ce jos tebe da pita. U redu je, njemu je iskrslo nesto i ja njega opravdavam u potpunosti. ali ti si care bio tu danas, vidjao sam te na sajtu i nisi se javio na temi da neces stici, a posto se radi o pozoristu kontam da se znao unaprijed da ne mozes i mogao si da javis jer ti je Bioshoker sinoc poslao pvt da se dogovorite oko meca.
a sto se meca tice, ja sam sad dosao i ja bi igrao ako senka dodje iako mi imamo ta 3 boda po pravilima.....
Vidim. Samo to neki ne vide, nego grabe odma 3 boda. A to je meni jako žalosno. Poenta lige je da se liga igra, ne da se liga osvaja neodigravanjem.
Wihnehwotumeprobraborzakduei 2 - 1 LAG
EDIT golovi
dusan1001-1
ksela -1
dub -1
Napisao sam da to kada sam bio ne pišem od kuće, već iz pozorišta. Samo sam upao da vas obavestim. Zato se bunim.
А сад неки не виде ........ па у чему је онда проблем овог мог предлога?Тада ће сви да виде.И нема "нисам мого да дођем , али рекао сам ја да не могу тад , лажеш кучко ниси! , па то је неспоразум , ти лешинариш" и томе слично.Једино ту само неорганизован човек може да се сјебе....и онај који не испоштује договор......макар то била безначајна ствар као хексбол...
Душане , ко је дао голове?
sad sam editovo post piše
Пропали сношај : Обилић / одложено
Арчери : Елементи/ службени резултат 1-0
Kompaund : КРАЈИШНИЦИ / службени резултат 0-1
Звездале : Nimitz / службени резултат 1-0.
Најлошије коло до сад ,само један одиграна , три завршене службеним и једна одложема.
Надам се да ће од следећег кола ситуација да се поправи.
Neka se jave lešinari da im zahvalim.
evo me, zahvali se.
koje su utakmice sledeceg kola i kad ce to bit?
Naredno kolo donosi nam veliki derbi neporazenih ekipa.
КРАЈИШНИЦИ : Звездале !!! Bice tesko, igrali smo danas par utakmica (jes da je lagovalo), ali tu smo. Oni imaju bolju odbranu, mi bolji napad :D
Što se tiče lige, ja sam zauzet i četvrtak i petak i subotu od 21:00 h otprilike.
ЛАГ : Nimitz
КРАЈИШНИЦИ : Звездале
Елементи : Kompaund
Обилић : Арчери
Wihnehwotumeprobraborzakduei : Пропали сношај
Четврто коло ...
Рецимо нека буде у суботу , али пошто овде има доста "спорих" људи , најреалније би било да играмо једно коло месечно ,а можда би и то било мало а?
У суботу је следеће коло , у петак до 00:00 треба да се знају сви термини ,2 дана ,мало ли је?
Hvala, lešinari.
sansajne pvt :D
Ja samo da kažem da u subotu imamo okupljanje u NS, koje počinje od 18:00h i neću moći da budem na netu u subotu.
Па ти пробај да одиграш лигу у 10 ујутру ....... .........
Može tako Laki. Samo da vidim sa ostalima.
Зајебавао сам се Дубе , где ћеш да си цимаш да играш у 10 сати :)) ...... играј кад можеш ,ако не ,одложите ....
Bolje igraj u 10. Ako ne odigraš do 11, biće lešinarenjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.