U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ni mi nismo placeni vjerovao ili ne ali smo opet cekali 2 i po sata, bas kao u proslom kolu, i u predproslom.... inace ja sam termin PREDLOZIO sinoc Bioshokeru i on nije rekao da nece neko od vas dovjice stici, vec je rekao da mu odgovara a da ce jos tebe da pita. U redu je, njemu je iskrslo nesto i ja njega opravdavam u potpunosti. ali ti si care bio tu danas, vidjao sam te na sajtu i nisi se javio na temi da neces stici, a posto se radi o pozoristu kontam da se znao unaprijed da ne mozes i mogao si da javis jer ti je Bioshoker sinoc poslao pvt da se dogovorite oko meca.
a sto se meca tice, ja sam sad dosao i ja bi igrao ako senka dodje iako mi imamo ta 3 boda po pravilima.....
Vidim. Samo to neki ne vide, nego grabe odma 3 boda. A to je meni jako žalosno. Poenta lige je da se liga igra, ne da se liga osvaja neodigravanjem.
Wihnehwotumeprobraborzakduei 2 - 1 LAG
EDIT golovi
dusan1001-1
ksela -1
dub -1
Napisao sam da to kada sam bio ne pišem od kuće, već iz pozorišta. Samo sam upao da vas obavestim. Zato se bunim.
А сад неки не виде ........ па у чему је онда проблем овог мог предлога?Тада ће сви да виде.И нема "нисам мого да дођем , али рекао сам ја да не могу тад , лажеш кучко ниси! , па то је неспоразум , ти лешинариш" и томе слично.Једино ту само неорганизован човек може да се сјебе....и онај који не испоштује договор......макар то била безначајна ствар као хексбол...
Душане , ко је дао голове?
sad sam editovo post piše
Пропали сношај : Обилић / одложено
Арчери : Елементи/ службени резултат 1-0
Kompaund : КРАЈИШНИЦИ / службени резултат 0-1
Звездале : Nimitz / службени резултат 1-0.
Најлошије коло до сад ,само један одиграна , три завршене службеним и једна одложема.
Надам се да ће од следећег кола ситуација да се поправи.
Neka se jave lešinari da im zahvalim.
evo me, zahvali se.
koje su utakmice sledeceg kola i kad ce to bit?
Naredno kolo donosi nam veliki derbi neporazenih ekipa.
КРАЈИШНИЦИ : Звездале !!! Bice tesko, igrali smo danas par utakmica (jes da je lagovalo), ali tu smo. Oni imaju bolju odbranu, mi bolji napad :D
Što se tiče lige, ja sam zauzet i četvrtak i petak i subotu od 21:00 h otprilike.
ЛАГ : Nimitz
КРАЈИШНИЦИ : Звездале
Елементи : Kompaund
Обилић : Арчери
Wihnehwotumeprobraborzakduei : Пропали сношај
Четврто коло ...
Рецимо нека буде у суботу , али пошто овде има доста "спорих" људи , најреалније би било да играмо једно коло месечно ,а можда би и то било мало а?
У суботу је следеће коло , у петак до 00:00 треба да се знају сви термини ,2 дана ,мало ли је?
Hvala, lešinari.
sansajne pvt :D
Ja samo da kažem da u subotu imamo okupljanje u NS, koje počinje od 18:00h i neću moći da budem na netu u subotu.
Па ти пробај да одиграш лигу у 10 ујутру ....... .........
Može tako Laki. Samo da vidim sa ostalima.
Зајебавао сам се Дубе , где ћеш да си цимаш да играш у 10 сати :)) ...... играј кад можеш ,ако не ,одложите ....
Bolje igraj u 10. Ako ne odigraš do 11, biće lešinarenjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.