HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Pošto Dub ide na to kurčevo okupljanje, javlja mi se da ćemo opet izgubiti službenim rezultatom tako da PONOVO tražim i molim da nam se ekipa preimenuje u "Službeni gubitnici".

2. Ja i ksela odlažemo svoj meč jer ja verovatno neću biti tu u subotu čisto da se zna može da se odigra u nedelju

3. Zeze, možemo u toku dana da odigramo, prije 18:00h, ili da odgodimo za nedelju. Igramo sa Biošokerom i Čavezom, je li?

4. Ja i ksela odlažemo svoj meč jer ja verovatno neću biti tu u subotu čisto da se zna može da se odigra u nedelju

Naš meč je od početka proglašen za odložen jer ni ja nisam tu :)

5. Ево мене, лаки реци ми кад играмо ону одложену утакмицу, нисам јуче цео дан био ту

6. Ljudovi :) imam jedan predlog. Ako smo vec odlucili da se svako 3 dana igrao sledece kolo. Mogli smo onda igrati sve 3 dana, tj. da ne bude igra se jedan dan, nego kad se neko dogovori odigra prvi dan recimo, mislim da bi tako bilo smanjeno odlaganje utakmica na minimum. Ako neko ne moze u subotu recimo, bolje da se odigra petak ili cetvrtak nego da bude odlozeno. Sta mislite?

7. Ljudi evo mene , nije me bilo 2 dana , ja se i dalje ne slazem za sluzbeni , ovo je stvarno bezobrazluk najveci , nismo lesinari niti smo u mgoucnosti da budemo stalno za kompom , ja bih voleo da se taj mec odigra , stvarno se izvinjavam , moja je greska , hteo sam da igram ali apsolutno nisam bio u mogucnosti . Vidim da ste upisali sluzbeno , sto nasim protivnicima prija , nije u redu , kako hocete .
    Senko ovo je totalno nesportski , osim ako se ne plasis jednog obicnog Bioshockera kog stalno podjebavas oko kvaliteta .

8. Hahahahaha kako ti kazes , uzivaj u svojim zaradjenim pobedama ...

9. Ma jeste, ako ćemo tako onda Dub i ja tražimo da se odigraju 2 meča koja smo mi službeno izgubili. Ljudi, samo opušteno bre, šta se nervirate zbog Haxa. :) A ako ćemo realno Senka jebe kako igra tako da biste verovatno izgubili i da ste igrali. :)

10. Psssst , psssst senko nesto ti se uvlaci u bulju !

11. Senka kurvo odgovori na pvt.
    ili si ozbiljno mislio ono sto si kenjao danas?

12. Fejspalm Šokeru, fejspalm... Čoveče doživeh transfer blama zbog tvog lupetanja, da se tako duhovito izrazim! xD A ako stvarno misliš da igraš bolje od Senke, onda je to još jedan transfer blama...

13. Jeste , mislim da sam bolji , nije bitno kakav si nego kako se osecas !
    Jel si zadovoljan sto sam te zadovoljio transferom ?

14. Jesi, i moram ti reći da stvarno umeš da zadovoljiš muškarca, tnx! ;)

15. stvarno umeš da zadovoljiš muškarca, tnx! ;)

hahahah
    mrste na PVT pa se tamo jeb'te!

16. Лаки јави се па да одиграмо утакмицу са пропалим сношајем

17. Zeze, mogli bi i mi večeras, ako mi net ne zasere mnogo, ne mogu sada da idem u igraonicu, jbg.

18. Izveštaj sa odložene utakmice Propali snošaj - Obilić:

Rezultat 5:2

Strelci: Lupus111 4 gola, James Bond 1 gol
    Laki 1 gol, Srbin1389 1 gol

Asistencija nije bilo

19. Svaka čast momci, rekoh da ćete vi biti prijatno iznenađenje na ovom turniru!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.