Prijava

Pošto Dub ide na to kurčevo okupljanje, javlja mi se da ćemo opet izgubiti službenim rezultatom tako da PONOVO tražim i molim da nam se ekipa preimenuje u "Službeni gubitnici".

Ja i ksela odlažemo svoj meč jer ja verovatno neću biti tu u subotu čisto da se zna može da se odigra u nedelju

Zeze, možemo u toku dana da odigramo, prije 18:00h, ili da odgodimo za nedelju. Igramo sa Biošokerom i Čavezom, je li?

Ja i ksela odlažemo svoj meč jer ja verovatno neću biti tu u subotu čisto da se zna može da se odigra u nedelju

Naš meč je od početka proglašen za odložen jer ni ja nisam tu :)

Ево мене, лаки реци ми кад играмо ону одложену утакмицу, нисам јуче цео дан био ту

Ljudovi :) imam jedan predlog. Ako smo vec odlucili da se svako 3 dana igrao sledece kolo. Mogli smo onda igrati sve 3 dana, tj. da ne bude igra se jedan dan, nego kad se neko dogovori odigra prvi dan recimo, mislim da bi tako bilo smanjeno odlaganje utakmica na minimum. Ako neko ne moze u subotu recimo, bolje da se odigra petak ili cetvrtak nego da bude odlozeno. Sta mislite?

Ljudi evo mene , nije me bilo 2 dana , ja se i dalje ne slazem za sluzbeni , ovo je stvarno bezobrazluk najveci , nismo lesinari niti smo u mgoucnosti da budemo stalno za kompom , ja bih voleo da se taj mec odigra , stvarno se izvinjavam , moja je greska , hteo sam da igram ali apsolutno nisam bio u mogucnosti . Vidim da ste upisali sluzbeno , sto nasim protivnicima prija , nije u redu , kako hocete .
Senko ovo je totalno nesportski , osim ako se ne plasis jednog obicnog Bioshockera kog stalno podjebavas oko kvaliteta .

Hahahahaha kako ti kazes , uzivaj u svojim zaradjenim pobedama ...

Ma jeste, ako ćemo tako onda Dub i ja tražimo da se odigraju 2 meča koja smo mi službeno izgubili. Ljudi, samo opušteno bre, šta se nervirate zbog Haxa. :) A ako ćemo realno Senka jebe kako igra tako da biste verovatno izgubili i da ste igrali. :)

Psssst , psssst senko nesto ti se uvlaci u bulju !

Senka kurvo odgovori na pvt.
ili si ozbiljno mislio ono sto si kenjao danas?

Fejspalm Šokeru, fejspalm... Čoveče doživeh transfer blama zbog tvog lupetanja, da se tako duhovito izrazim! xD A ako stvarno misliš da igraš bolje od Senke, onda je to još jedan transfer blama...

Jeste , mislim da sam bolji , nije bitno kakav si nego kako se osecas !
Jel si zadovoljan sto sam te zadovoljio transferom ?

Jesi, i moram ti reći da stvarno umeš da zadovoljiš muškarca, tnx! ;)

stvarno umeš da zadovoljiš muškarca, tnx! ;)

hahahah
mrste na PVT pa se tamo jeb'te!

Лаки јави се па да одиграмо утакмицу са пропалим сношајем

Zeze, mogli bi i mi večeras, ako mi net ne zasere mnogo, ne mogu sada da idem u igraonicu, jbg.

Izveštaj sa odložene utakmice Propali snošaj - Obilić:

Rezultat 5:2

Strelci: Lupus111 4 gola, James Bond 1 gol
Laki 1 gol, Srbin1389 1 gol

Asistencija nije bilo

Svaka čast momci, rekoh da ćete vi biti prijatno iznenađenje na ovom turniru!