U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
http://img194.imageshack.us/img194/7651/rezgg.jpg
I TABELA
http://img268.imageshack.us/img268/7449/tabfb.jpg
nesam školovala!
Не може то , да се игра лига сва три дана , било би опште расуло , овако се договорите један дан и ако не може одложите али мора да се јави наравно јер онда следи службени.
Четврто коло , игра се сутра :
ЛАГ : Nimitz
КРАЈИШНИЦИ : Звездале
Елементи : Kompaund
Обилић : Арчери
Wihnehwotumeprobraborzakduei : Пропали сношај
Dube , Zezatore , Chaveze , svi se kompletno javite , bez ikakve zurbe da odradimo to , samo strpljivo .
Snosaj pobjediooo!!!! bravo momci :D
inace utakmica Zvezdale - Krajisnici moze da se upise kao pobeda Krajisnika sluzbenim rezultatom jer mi necemo sutra igrati....
Ајд сад лепо појасните зашто нећете да играте следећих 6 кола , то јест , зашто Сенка неће да игра?Не жели тебе ,Седпласе , у тиму?Чека прелазни рок па да те замени?Али ко је њему дао за право да тебе избаци , у тиму сте обоје равноправни ,као и сваки тим.
Једино решење за раздвајање је прелазни рок , где можете да се раздвојите али само под условом да обоје нађете места у другим тимовима и ако се обоје сложите , то је главни услов.
ne radi se o tome, nego jednostavno je tako ispalo, raspao se klub jbg sta sad.... mozete da nas izbacite pa da svi dobijaju sluzbeno protiv nas, pa da igramo tek u drugoj sezoni (odvojeno naravno) ili da se na polusezonu razdvojimo i da se jedan od nas prikljuci nekom timu koji nema aktivne igrace a da drugi nadje drugog saigraca. kako god da odlucite meni je svejedno....
Tako je Laki, evo kad nije bilo Duba u vreme kad su se igrale utakmice ja sam pitao da uzmem drugog saigrača (isti predlog je imao Dub kad ja nisam bio tu za treninge) i rečeno je da ne može. Ako ne mogu da se pomire neka gube službeno do prelaznog roka ionako su dosad sve dobijali službenim rezultatom, možda bi čak tako bilo i pošteno. Mada ja verujem da će nastaviti da zajedno igraju jer je jutro pametnije od večeri i sad kad su se naspavali stvari će posmatrati drugačije nego juče.
Da li su igraci Laga i moj kolega Chavez u mogucnosti da igraju veceras oko 8 ?
Na kurcu te nosam, da se tako duhovito izrazim! xD
Evo ja mogu najverovatnije ali mislim da imaju to okupljanje u 6, pa bolje da odigramo ranije ako možete.
Sta se raspalo ? Kakav klub ? Aman bre ljudi zezamo se malo. Ganjamo loptu, sta shvatate ozbiljno, jebem mu misa. Tacno ste ko deca.
Pa onda odlazemo i nema frke , dogovoricemo se mi vec .
Evo ja mogu najverovatnije ali mislim da imaju to okupljanje u 6, pa bolje da odigramo ranije ako možete.
Ti beše bojkotuješ?
meč Obilić:Arčeri se odlaže jer igrači nisu uspeli da usklade vreme odigravanja
Сад кад погледам табелу схватам да је ово са службеним резултатима, да извинете, срање... Погледајте, рецимо, друге на табели ( ЗВЕЗДАЛЕ ), нису одиграли ниједну утакмицу, а имају 9 бодова и други су... Не кажем да је то њихова грешка, али опет је то чиста глупост... Ако се неки тимови не појављују, после једног или 2 меча, треба да се избаце из лиге потпуно... Јавиће се већ неко да игра.. Средићемо нешто.. Али овако је глупо...
Па сваки тим ће кад тад то да компензује.
Јесте, али опет би било боље да се све узакмице играју...
jebga bonde kad ne dolaze ljudi na vrijeme, a jedino Kompaund tim je neaktivan tako da nemas tako mnogo njih da izbacis iz lige
Ja sam samo svratio da javim da nikako danas ne mogu, a sutra mogu do 6 sati popodne da igram.
Ovako, predlažem da na kraju polusezone ili čak na na kraju same lige timovi koji imaju više od 5 pobeda službenim rezultatom odigraju te mečeve ako njihovi protivnici budu bili tu.