Čekamo od 9:30 do 9:35 ne interesuje me ni sekund duže ne čekam vi ste trebali da dođete u pola šest juče niste se pojavili moja je i kselina dobra volja što nismo pisali službeno jel oćemo da se igra a sad ti kažeš da je trebalo službeno jeste trebalo službeno al u našu korist
Ti se mene izgleda pogrešno shvatio. Nisam ja rekao da ste vi trebali da izgubite službenim. Daleko od toga. Već je xela predložio da se mečevi ne odlažu, pa sam ja rekao da je to čista glupost i dao za primer meč koji ste juče odložili ( sasvim regularno ) i rekao samo da bi to onda bila naša pobeda, čisto da njemu skrenem pažnju na to da mi se predlog ne sviđa.
Ti se mene izgleda pogrešno shvatio. Nisam ja rekao da ste vi trebali da izgubite službenim. Daleko od toga. Već je xela predložio da se mečevi ne odlažu, pa sam ja rekao da je to čista glupost i dao za primer meč koji ste juče odložili ( sasvim regularno ) i rekao samo da bi to onda bila naša pobeda, čisto da njemu skrenem pažnju na to da mi se predlog ne sviđa.
PRVI SASTANAK HBSV MASONSKOG ODBORA
1. Da se timovi u buduće sastoje od DVA GLAVNA igrača i jednog POMOĆNOG, s tim što bi pomoćni igrač bio vezan za samo jedan TIM i NE BI imao mogućnost da bude prelazni igrač.
2. Da, budući da timovi od sada imaju i pomoćnog igrača opcija ODLOŽENOG meča bude UKLONJENA skroz. PRIHVAĆEN.
3. Da se trenutna liga SKRATI do polusezone da bi pravila stupila na snagu i da bi bilo vremena da se organizuje sledeća. ODBIJEN.
4. Da se od SLEDEĆE sezone BROJ TIMOVA OGRANIČI na 6 ili 8 zbog lakše organizacije i zbog toga što se uvođenjem 2+1 pravila broj igrača slobodnih da oforme tim smanjio. PRIHVAĆEN.
5. Senkin predlog u vezi ulazka u reprezentaciju, sa tim što stari način ostaje, i brisanjem šireg spiska reprezentacije. PRIHVAĆEN.
Razno:
1. Da nova pravila stupe na snagu od polusezone. PRIHVAĆEN
2. Da se odigravanje trenutnog kola ograniči do srede 16.3.2010 u 00:00. PRIHVAĆEN.
3. Kazneni bodovi u slučaju da se nijedna od ekipa ne pojavi. PRIHVAĆEN.
4. HBSV Kup, koji će se odigrati tokom polusezonske pauze. PRIHVAĆEN.
5. Da prvih 6 ekipa na tabeli idu direktno u finalno takmičenje kupa dok će poslednje 4 odigrati plasmanske mečeve za ulazak u kup. PRIHVAĆEN.
Meč Елементи - Kompaund će biti odigran sutrta ili prekosutra, još uvek se dogovaramo oko termina...
vidim oboje ste tu mogli bi da počnemo
Ne seri nego hostuj da igramo.
Ajde digramo
Ko će da hostuje?
Djems ili dusan...
Xelo koji je tebi ? Koliko ti imaš godina ?
Evo hostujem...
sutja punim tji
To je otprilike bila moja procena...
http://www.haxball.com/?roomid=0d0f89e42a2725f48ff83f8d06becf9a5e0939e2a6775c62de65d914993765db&pass=1
Wihnehwotumeprobraborzakduei - Propali Snošaj 0:1
Strelci: Lupus111 1 gol
Asistencija nije bilo
Опа ...... Сношај јебе и гази .....
IV
ЛАГ : Nimitz /
КРАЈИШНИЦИ : Звездале / службени резултат 1-0
Елементи : Kompaund /
Обилић : Арчери /
Wihnehwotumeprobraborzakduei : Пропали сношај / 0-1 (Лупус 111 1г)
Strelac martinela, asistencija ja...
Xelo šta pričaš ti? Ispao si i ja sam dao gol od martinelu...
http://www.haxball.com/?roomid=62310ba16bfbd2521c10c93181f1f1e014a9a416942e5bb4b662280b1b100ca5&pass=1
1. Da se timovi u buduće sastoje od DVA GLAVNA igrača i jednog POMOĆNOG, s tim što bi pomoćni igrač bio vezan za samo jedan TIM i NE BI imao mogućnost da bude prelazni igrač.
2. Da, budući da timovi od sada imaju i pomoćnog igrača opcija ODLOŽENOG meča bude UKLONJENA skroz. PRIHVAĆEN.
3. Da se trenutna liga SKRATI do polusezone da bi pravila stupila na snagu i da bi bilo vremena da se organizuje sledeća. ODBIJEN.
4. Da se od SLEDEĆE sezone BROJ TIMOVA OGRANIČI na 6 ili 8 zbog lakše organizacije i zbog toga što se uvođenjem 2+1 pravila broj igrača slobodnih da oforme tim smanjio. PRIHVAĆEN.
5. Senkin predlog u vezi ulazka u reprezentaciju, sa tim što stari način ostaje, i brisanjem šireg spiska reprezentacije. PRIHVAĆEN.
Razno:
1. Da nova pravila stupe na snagu od polusezone. PRIHVAĆEN
2. Da se odigravanje trenutnog kola ograniči do srede 16.3.2010 u 00:00. PRIHVAĆEN.
3. Kazneni bodovi u slučaju da se nijedna od ekipa ne pojavi. PRIHVAĆEN.
4. HBSV Kup, koji će se odigrati tokom polusezonske pauze. PRIHVAĆEN.
5. Da prvih 6 ekipa na tabeli idu direktno u finalno takmičenje kupa dok će poslednje 4 odigrati plasmanske mečeve za ulazak u kup. PRIHVAĆEN.
Mrzi me da čitam sve ovo, fala Bogu te nisam u savezu, lololo!
Smaraš Zezatrole :P
Dobri su predlozi. :sig hajl pozdrav: hahaah!! :)
Xela, mojne si Xela! ;)