HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. E užas, ne date mi da živim :D
    Evo vam moje mišljenje o svim timpredolzima, za obe teme i reprezentaciju i ligu.

1. Hijerarhija!
    Tito je osnovao SFRJ, on je bio prvi, jebe mu se on je vlast, možda je bilo boljih al boleo ga tuki... takoi mene boli tuki, ja sam dao ideju i neću se povući pa makar vi napravili jebeni puč!

Demokratija je sranje!

Samo čvrsta ruka i pendrek u njoj, da viš kako svi problemi nestaju!

2. Odlaganje mečeva!
    Za sve mečeve sam bio tu osim za poslednji, za koji smo se kao svi (sva 4 člana, po 2 iz obe ekipe) dogovorili da odložimo, jednoglasno. I opet me boli tuki nek izgubim 1-0, nemam vremena sad moram da učim, ne dolazim ni na Vukajliju mnogo. U svakoj ligi je cilj da se igra fudbal, pazi čuda, ali ako ti protivnik ne dođe šta da radiš? Da nećeš da ga čekaš da se vrati s piknika? Boli te tuki pobedio si!
    I šta sad npr, ako Drogba ne dođe na meč jer je otišo da odnese tetki lek, njih 21 će da ga čekaju sat vremena, boli ih tuki, igra se bez njega!

3. Ulazak u reprezentaciju!
    Ovde se sprovode reforme! Član BojanBojanBojan ima da se testira iako je u reprezentaciji! Ako se ne pokaže izbacuje se, a mesto njega ima da se primi novi član!
    Članstvo zahteva da ste redvoni na Hax-u! Za tu priliku može da se održi taj turnir koji je senka preložio, a na kome bi učestvovali Bioshocker Chavez, Lupus, JamesBond i sedplas!
    Ako se taj format ispostavi kao dobro rešenje razmotriće se njegovo prihvatanje!

2. SMAAAAAAARAAAAAAAAAAAAATEEEEEEEEEEEE!

3. Ja se iščlanjujem iz ovog saveza i lige.
    Kao prvo: Postoje samo dva člana koji mogu da naprave sobu (JamesBond i Senka), prvi mi kenja da sam trol i buni se što imam šifru, a drugi se zajebava dok igramo, ide na druge sajtove, nama laguje i ne može da se igra i onda se četuje u nedogled. Onda se neko smori zbog toga i uđe kao trol i serenda. Onda svi izađemo iz te sobe i odemo u neku drugu.
    Kao drugo: Dub nikad nije tu i ne možemo da igramo ligu očigledno.
    Kao treće: Smarate!

4. ZeZ pa ti nisi u savezu! lololo

5. madafaka sit

ZeZ pa ti i nisi u savezu! lololo

Evo učlanjujem se!

Sad sam član!

Iščlanjujem se!

Jel sad ok? xD

6. ne, ne mozes da se uclanis :P trololololo

7. Kasno, već sam se iščlanio! :P

8. Da dodam na predlog i da se ukida odlaganje mečeva.

Glupost. Da ovo važi vi biste već izgubili službenim juče kada ste odložili.

I šta sad npr, ako Drogba ne dođe na meč jer je otišo da odnese tetki lek, njih 21 će da ga čekaju sat vremena, boli ih tuki, igra se bez njega!

Ovo nije fudbal, ovo je HaxBall. :D

Članstvo zahteva da ste redvoni na Hax-u! Za tu priliku može da se održi taj turnir koji je senka preložio, a na kome bi učestvovali Bioshocker Chavez, Lupus, JamesBond i sedplas!

Ja neću u rep.

Kao prvo: Postoje samo dva člana koji mogu da naprave sobu (JamesBond i Senka), prvi mi kenja da sam trol i buni se što imam šifru

Što se pržiš jbt.. Zafrkavao sam se.. Nemoj da si Xela...

I da.. podržavam predlog da postoje zamene. Ali ne univerzalne koje bi uskakale za svaki tim. Već da tim prijavi 3 igrača pa može i da menja postavu. Na taj način ako se ne pojavi jedan, tu je drugi da ga zameni... A ako se ne pojavi i drugi, onda gube službenim...

9. Glupost. Da ovo važi vi biste već izgubili službenim juče kada ste odložili.

Care čekali smo te 4 jebena sata, ti nemoj da se javljaš.
    EDIT: Ako je ovo glupost smisli nešto bolje, do tad ne seri.

Ja neću u rep.

Nije nego ne možeš :)

Što se pržiš jbt.. Zafrkavao sam se.. Nemoj da si Xela...

Sagni se Kseli.

10. Нисам ни рекао да могу... већ кажем да нећу.. Јер је сенка предложио да се одигра турнир на основу кога би се одредио квалитет играча и они би се примили у реп. и такође је предложио да у њему учествујемо Шокер, Чавез, Седплас, Лупус и ја ( колко сам схватио из мадафакиног поста ) , па онда само кажем да нисам заинтересован.
    И ти прекини да се понашаш ко идиот...

11. Znači večeras je derbi. James i XelA se pičkaraju, mislim da će biti zategnuta atmosfera... E da ko hoće da gleda derbi večeras 200 dindži je ulaz u sobu tako da navali narode...

12. Glupost. Da ovo važi vi biste već izgubili službenim juče kada ste odložili.

Čekamo od 9:30 do 9:35 ne interesuje me ni sekund duže ne čekam vi ste trebali da dođete u pola šest juče niste se pojavili moja je i kselina dobra volja što nismo pisali službeno jel oćemo da se igra a sad ti kažeš da je trebalo službeno jeste trebalo službeno al u našu korist

13. Čekamo od 9:30 do 9:35 ne interesuje me ni sekund duže ne čekam vi ste trebali da dođete u pola šest juče niste se pojavili moja je i kselina dobra volja što nismo pisali službeno jel oćemo da se igra a sad ti kažeš da je trebalo službeno jeste trebalo službeno al u našu korist

Potpiš. Kada Dušan, koji je inače najmirniji i najstrpljiviji zatraži službeni, to si Bonde preterao.

14. Pardon od 8:30 do 8:35

15. ne senka je predlozio turnir, a ja sam rekao da vas 5orica igrate...

16. IV
    ЛАГ : Nimitz /
    КРАЈИШНИЦИ : Звездале / службени резултат 1-0
    Елементи : Kompaund /
    Обилић : Арчери /
    Wihnehwotumeprobraborzakduei : Пропали сношај /

Док смо још млади молим вас .....
    -----------------

Мадафака , када ћемо ми да играмо?

17. sta znam, ja mogu i sad... pitaj srbina i dzanka, ja dolazim a 10ak minuta...

18. Ти види са Џанкијем не могу ја све вас да јурим , ионако је он твој тимски колега.Видећу где је Србин и кад може па када се договоримо да оплетемо.

19. Još 25 minuta.
    Što se tiče ovog kola Laki, imam predlog koji ću da iznesem na sastanku masona.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.