Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Арчери - Обилић / 1-14 (Србин 1389 7г , 2а , Лаки 7г , 2а)
Крешовао ми се Адобе Флеш ....ццц
Ko će sad da hostuje?
Au prso mi internet ne mogu da uđem...
A šta je sa ovim prelogom, jel usvojen ili nije ?
U jbt...
usvojen je
Do jaja...
Sviđaju mi se predlozi...
Sta je ovo Laki? 1-14 kako to, rekli smo vecera sda cemo igrati!!!
http://www.dodaj.rs/f/3w/11I/6bQfjGO/untitled3.png
TO NISAM BIO JA!!!
KAKVA JE TO BUDALASTINA?!?!?!
JA SAM OTISAO POSLE 2 MECA U KOJIMA SMO IGRALI DUSAN I JA!!!
DOKAZ: JA NOSIM BROJ 11!!!
EDIT: UVEK!!! I MENJAM GA U PRVIH 10 SEKUNDI MECA, NIKAD NE PRODJE TOLIKO A DA NISAM STAVIO MOJ BROJ!!!
Ne znam ja :P
E pa ja znam!!!
http://www.dodaj.rs/f/3w/11I/6bQfjGO/untitled3.png
Ovo je dokaz :P
MA ZAJEBI TI TAJ DOKAZ TO MOGU I JA DA NAPRAVIM!
A I JA SAM REKAO SINOC LAKIJU NA MASONSKOM CETU, DA NE MOGU I DA CEMO IGRATI VECERAS!
Pitaj Šokera, Senku, Srbina, Lakija, vi ste bili tamo i odigrali ste :P
NE, ja sam otisao posle meca u kome smo igrai dusan1001 i ja protiv Lakija i Srbina kao Bajern i Inter!
Sta se primas bre , vidis da te jebe :) Ovaj trol sto je glumio Arcer tim je takva kraljina , kako sam se samo smejao . Vidis pise Dzanki idem do WC-a i onda Ivo satro krene da se dere na njega : "Vrati se bre ! Pobeze..." i tako to ...
Мадафака , неко вас је глумио , онај трол , шала мала ,нисам луд да пишем ово :)) .....када тачно можете вечерас?
Laki sta je masonski odbor odlucio za nas raspali klub??
hhahahahahahahahahahahahahahahaha
inace oni predlozi sto su prihvaceni su extra...