1. Da se timovi u buduće sastoje od DVA GLAVNA igrača i jednog POMOĆNOG, s tim što bi pomoćni igrač bio vezan za samo jedan TIM i NE BI imao mogućnost da bude prelazni igrač.
TO NISAM BIO JA!!!
KAKVA JE TO BUDALASTINA?!?!?!
JA SAM OTISAO POSLE 2 MECA U KOJIMA SMO IGRALI DUSAN I JA!!!
DOKAZ: JA NOSIM BROJ 11!!!
EDIT: UVEK!!! I MENJAM GA U PRVIH 10 SEKUNDI MECA, NIKAD NE PRODJE TOLIKO A DA NISAM STAVIO MOJ BROJ!!!
Sta se primas bre , vidis da te jebe :) Ovaj trol sto je glumio Arcer tim je takva kraljina , kako sam se samo smejao . Vidis pise Dzanki idem do WC-a i onda Ivo satro krene da se dere na njega : "Vrati se bre ! Pobeze..." i tako to ...
Арчери - Обилић / 1-14 (Србин 1389 7г , 2а , Лаки 7г , 2а)
Крешовао ми се Адобе Флеш ....ццц
Ko će sad da hostuje?
Au prso mi internet ne mogu da uđem...
A šta je sa ovim prelogom, jel usvojen ili nije ?
U jbt...
usvojen je
Do jaja...
Sviđaju mi se predlozi...
Sta je ovo Laki? 1-14 kako to, rekli smo vecera sda cemo igrati!!!
http://www.dodaj.rs/f/3w/11I/6bQfjGO/untitled3.png
TO NISAM BIO JA!!!
KAKVA JE TO BUDALASTINA?!?!?!
JA SAM OTISAO POSLE 2 MECA U KOJIMA SMO IGRALI DUSAN I JA!!!
DOKAZ: JA NOSIM BROJ 11!!!
EDIT: UVEK!!! I MENJAM GA U PRVIH 10 SEKUNDI MECA, NIKAD NE PRODJE TOLIKO A DA NISAM STAVIO MOJ BROJ!!!
Ne znam ja :P
E pa ja znam!!!
http://www.dodaj.rs/f/3w/11I/6bQfjGO/untitled3.png
Ovo je dokaz :P
MA ZAJEBI TI TAJ DOKAZ TO MOGU I JA DA NAPRAVIM!
A I JA SAM REKAO SINOC LAKIJU NA MASONSKOM CETU, DA NE MOGU I DA CEMO IGRATI VECERAS!
Pitaj Šokera, Senku, Srbina, Lakija, vi ste bili tamo i odigrali ste :P
NE, ja sam otisao posle meca u kome smo igrai dusan1001 i ja protiv Lakija i Srbina kao Bajern i Inter!
Sta se primas bre , vidis da te jebe :) Ovaj trol sto je glumio Arcer tim je takva kraljina , kako sam se samo smejao . Vidis pise Dzanki idem do WC-a i onda Ivo satro krene da se dere na njega : "Vrati se bre ! Pobeze..." i tako to ...
Мадафака , неко вас је глумио , онај трол , шала мала ,нисам луд да пишем ово :)) .....када тачно можете вечерас?
Laki sta je masonski odbor odlucio za nas raspali klub??
hhahahahahahahahahahahahahahahaha
inace oni predlozi sto su prihvaceni su extra...