HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Kako se igra ovo?

2. Imaš svoj krugić, krećeš se na strelice, i šutirajući loptu na x, moraš da je uteraš u protivnički gol. Mi smo od toga napravili umetnost... :D

3. L@ki
    Арчери - Обилић / 1-14 (Србин 1389 7г , 2а , Лаки 7г , 2а)

Da da, ja sam kenjao a ovaj gledao vukajliju

4. kikovali ste me 5 puta ljudi, ajde na pvt link

5. IV
    ЛАГ : Nimitz /
    КРАЈИШНИЦИ : Звездале / службени резултат 1-0
    Елементи : Kompaund /
    Обилић : Арчери / 1-0 (Лаки 1г)
    Wihnehwotumeprobraborzakduei : Пропали сношај / 0-1 (Лупус 111 1г)

6. Sad sam video nova pravila. Slažem se sa svima, osim sa onim koje se tiče četvrtog kola. Napisao sam ranije da smo se dogovorili da ćemo odigrati meč sa Elementima večeras ili sutra, i ne verujem da će oni videti poruku na forumu na vreme. Mislim da nije u redu da iko od nas dobija kaznene poene ili gubi službenim rezultatom, ako sam već rekao da će meč možda biti odigran u četvrtak.

U svakom slučaju, Reme i ja smo tu, čekamo protivnike...

7. Ако сте ту а они не дођу добићете службеним , мноооого се одужило ово четврто коло , завршиће се вечерас на овај или онај начин.Од следећег ће то ићи доста брже.

8. Jesu tu ovi da odigramo meč?

9. Ova dvojca nisu tu , sad idem i ja . Opet se odlaze . Najbolje da prijavimo 0:0 i kraj .

10. Нема одлагања ,ко не одигра до 12 одузима му се по 1 бод.

11. Jesu tu ovi da odigramo meč?

Ti beše više nisi član?

12. Laki pisi 0:0 ili (sad ispadam kurva belosvetska) sluzbeni za nas . Dub i Zez ne mogu da se dogovore uopste , juce se posvadjali na chatu , cak su i odjavljivali svoj tim . Ne mogu da se cimam oko toga svaki dan .

13. Па где ти је Чавез?Ако и он није био ту не може да буде службени за вас.

14. Samo da javim da smo Reme i ja i dalje tu, ne bih da dobijamo kaznene poene...

15. Dbro pisi 0:0 dosta vise formalnosti , ova dvojca se svadjaju i nece da igraju , ovaj se isclanjuje iz saveza uostalom .

16. Ви сте добили службеним.

IV
    ЛАГ : Nimitz /
    КРАЈИШНИЦИ : Звездале / службени резултат 1-0
    Елементи : Kompaund / службени резултат 0-1
    Wihnehwotumeprobraborzakduei : Пропали сношај / 0-1 (Лупус 111 1г)

17. Iskomplikovaste ovo kolo, glupo da Elementi dobiju kaznene bodove kad nisu znali da se danas igra.

18. I ja sam protiv toga da Elementi dobijaju kaznene bodove.

19. Otvaram konkurs za rezervnog igraca tima КРАЈИШНИЦИ, trenutno najboljeg tima HBSV lige. Ko oce nek se javi ovde ili na PVT pa da ga testiram, ali sutra.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.