ММА

1. znam lika od 175cm koji je jurio milana strongmena jovanovica da ga isiba, ovaj bezao kao bebica neka sa suzama u ocima nije smeo da se siba neznam dal to ima veze sa mma

2. Да, да ја имам 1001 план, радим да титула би била ту па немам сна, кажу ми Шоми успори, сине на овом ланцу исхране ти се бори ко Спартанац да у кланцу истрајеш, имаш једну шансу (само елиминиши љигу) и још једну шансу (да дефинишеш игру)

3. Mir-Hunt, veoma nezgodan mec za predvideti...
    Jos ja gotivim i jednog i drugog.
    Ali ovako. U ovakvim slucajevima obicno pobedjuje favorit na kladionici, to je moja prognoza.

4. bila je na Diaza 4.80 pa je dobio, bila je na Fjurija 4.80 pa je dobio..znaci lopta je okrugla torazulu

5. hant dobar bio i u k1
    teska volina od lika jak ko konj

6. A kolika je bila na McGregora ako je na Diaza bila 4.80? Manja?

7. kolko je na Mira kvota? treba njega zategnuti

8. Pezos, možda nisam skontao kontekst, ali Hant je veliki sportsmen, pamtim ga iz K1, lik se bori pošteno, što se vidi i na ovom gore linku, ne nastavlja da mlati kad vidi da je protivnik u nokdaunu. Jedan od likova koje mnogo gotivim.

9. pa volina fizicki, jak ko bizon...nemam za njega nista lose reci ovako. Isto i Majti Mo, mali debeli lik, tacnije lik ima 185cm cini mi se, al je naspram onih divova bio medju manjima, a najjaci udarac u k1 imao, jedini nokautirao hong men coija u to vreme

10. kada je main card večeras?

11. šta to ima večeras? neka dobra tuča?

12. 10pm plus 6 sati za nas znaci od,4,ujutru

13. ufc brizbejn

brate mili ne mogu opet da čekam do 4 jebeš to

14. lagano do grada i onda pijan gledati uz svježu pljeskavicu
    ništa ljepše

15. Od 3 je ipak al isti k

16. još ljepše, nba igrače usput pratiti

17. Bah vredelo je biti budan i sacekati ovo. Necu da vam spojlujem, ali da ocu da se kladim uzeo bih pare.
    Doduse jednom su u nekim novinama dali Bwin vaucer na 10E, ali valjda si trebao pet puta da ulozis svu lovu da bi podigao, i ja se kladio na K1 i dobijem cetiri puta, i peti me proda Karaev brljivko...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.