ММА

1. mislim na samu tuču, ne na prozivanje jadnog dijaza koji ne zna da progovori lolo

2. prokleti zadji post na strani

nadam se da će ovo biti zanimljivija tuča
    http://www.ufc.com/event/ufc-fight-night-rotterdam-2016

3. Ja baš mislim da će overim i arlovski biti ispod očekivanja.

4. Overim-Arlovski bi bio dobar meč da je neka 2010. fazon.

5. Njima treba odobriti po 10 bočica testosterona pred meč.

6. Gdje je sad onaj Maestro, da vidimo taj dobitni tiket na 2000€ uloženih.

7. loše se tuku
    ubio bih i jednog i drugog

8. штета што код нас нема нигде да се клади, да сам повезао дијаза са 4 и нешто и мишу (колко год да је било) сад бих био милијунаш

9. imas u planetwinu da se kladis

10. па баш ти хавала што си ту информацију поделио са нама и учинио да дођемо до значајног финансијског згодитка ;)

11. Ovo Mekregor radio borbu u višoj kategoriji? 165?

12. Nema na čemu Šomi, da si bolje čitao temu pre 3 meseca video bi da pored planetwina imaš i u william hillu ;)

170

13. LEGENDO UZ TEBE STA GOD DA SE DESI

C O N O R M C G R E G O R

14. капун ај немој нубара бити ОК? слушај га вилијам хил, знам да има по свим светским клаџама а не само ту, мени треба нека наша да не морам да се цимам око картица, преношења кеша и сл. него ко господин свратим у клаџу пре ивента одиграм тикет и узмем тај кеш

15. Somi ajde nemoj nubara biti napisao sam i planetwin
    Pozz

16. KImbo je pao doping testu. Ono što me zanima, tiče se toga kakav bi bio tek bez dopinga.

17. isto kao i dada5000
    dobio bi srcku

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.