ММА

1. Habib nije loša glava ali toliko su mu depresivno dosadni fajtovi da je to neverovatno

2. Meni su njegovi parteri umetnost. Ko jebena hobotnica je kad onim nogama zaključa. Izgleda da ću da navijam za njega...

3. Hajde habibe allah te nagradio istuci to govno

4. Де ће га истући намештено сиг конор ће га поделити по кавезу

5. Ma ne verujem, kako sam vec rekao pre, konor je odradio svoj deo posla. On je bog trash talka, nabio je cenu, izhajpovao strasno i sada i da dobije po nosu, dobice i po dzepu.

6. Ko ima SBB može da gleda na fighting channel-u, prenosice tamo

7. U subotu na nedelju u 5 ujutru ili u nedelju na ponedeljak?

8. Za 17-18 sati je borba

9. imam neki fight network nznm jel to to

10. Jebes te fight networke ako bude pay to watch kao onaj mec sa mayweatherom i paquiaom, trazicemo strimove na redditu i to u serijama jer ce ih obarati sigurno

11. A verujem da ce i ufc to uraditi

12. dobio medved ovo na poene

13. Ahahahaha, medved ima bas dobru tehniku obaranja

14. kolko oni uzmu para ovde?

15. Oko 60 miliona, pobednik

16. Red je da neko umrtvi od batina onig džindžera. Mada, volim te likove što se uvek pošibaju.

Kao ona dva burazera, sad ni stao mozak, što se šibaju ko da dva promila imaju pre borbe.

17. Braća Diaz? Hahahahha kakve su ono lobanje

18. Kakvih 60 miliona? Pa toliko konor nije zaradio ni protiv mejvedera. Ja sam procitao da konor dobija 3 miliona a khabib 2, bez obzira na ishod meča

19. protiv majvedera je dobio 150 miliona to znaju i ptice na grani...
    dobice 3 mil za mec plus od ovog pej per vju ce da dobije jos tipa 15-20 mil

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.