Prijava

A šta ti ja znam, Anderson Silva u prajmu... savrsen borac. Voleo bi Stošić da napravi neko ime

Khabib protiv McGregora u nedelju za titulu šampiona, šta mislite ko će da dobije? Ja mislim da će ga dobiti Khabib, Konor nije imao meč već skoro dve godine, verovatno nije spreman kao ranije.

ја сам синоћ сањао да ће конор да га ријеши на ногама вриједи покушати на клаџи с обзиром да је фина квота на њега

Khabib ali je Conor odradio svoj deo posla, navukao je gledaoce, israo se na onoj press konferenciji i opet kao i uvek poradio na marketingu samog ufca. Da se ne lazemo, conor je 70% ufca danas, popularniji je od same organizacije.

Na Khabiba 1.6, na Konora 2.2
Konor je posle borbe sa mejvederom postao popularniji od samog UFCa, realno niko ne može da napravi veliki hype oko neke brobe kao on.

konor dobija nekim udarcem nogom iz okreta u stomak

Kad je ovo u Nedjelju?

Baš suprotno, konor je privukao gledaoce jer je konor i ljudi hoće da vide kako ga jebe medjed/ili kako nabada medjeda, a ako obratiš pažnju nisu uopšte išli i promovisali kao što bi se očekivalo, samo ono obavezno

U nedelju oko 4 ujutru, pay per view, tako da moras da platis da bi gledao.

ma gledacu direktan porenos u kurir.rs.com

конор га обара на ногама ко разуме схватиће

55 dolara košta da se gleda na mobilnoj aplikaciji meč... 65 za hd sliku

pa kolko je onda karta za prvi red da se gleda uzivo

Konor mora ovo da pobedi inace ode u zaborav. A sa ovima iz bivseg SSSR vazi pravilo mozes da pobedis, ali neces proci neostecen i batine ti ne ginu. Nisam siguran ko ce da pobedi ovaj put.

Ticket prices are officially set $2,505, $2,005, $1,505, $1,005, $755, $555, $405, $355, $305, $255, $205 and do not include applicable service charges and handling fees, of course.

Za prvi red oko 2000 dolara lagano

Šta ovaj Habib radi u parteru, pa to nije normalno! Značajna razlika u dužini ruku i opet lik kao da je tri kategorije iznad. Kako mu zatvori ruku u parteru, strašno... A čitam sad da lik hoće da sjebe Konora i da se povuče...

https://www.youtube.com/watch?v=y99mVdUYoqg

kako mislis da ga sjebe i da se povuce?

убиће овог муџоса конор

Habid se navodno povlači ako dobije, al to mi deluje kako bait, ne znam... Kod Rogana jedan pomenuo...