Onda nije tu stao, izleteo iz oktagona pa počeo da bije nekog Konorovog ortaka, sparing partnera. A za to vreme njegov tim u oktagonu počeo da mlati Konora.
Jebo i tebe irski leprikon u guzicu, picko jedna smeta ti sto je musliman, nisu te rusi i dagestanci bombardovali nego zapadnjaci, zbog njih si i kosovo izgubio jebem te usta glupa baustelska
Nisam razmisljao bas u tom pravcu, ali siguran sam da bih pre bio na bausteli sa pet iraca nego sa pet cecena, ili da bih pre isao u Irsku na baustelu nego u Ceceniju
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Hahahha šta je ovo hahahahahha
Kako ce ti se ovakav incident dogoditi na ovakvom dogadjaju gde znas da su lude glavice
јел може неки експозе шта се десило, збиља нисам пратија, ако има неки хајлајтс плизић.
Khabib umlatio Konora i zadavio ga u trećoj.
Onda nije tu stao, izleteo iz oktagona pa počeo da bije nekog Konorovog ortaka, sparing partnera. A za to vreme njegov tim u oktagonu počeo da mlati Konora.
пу маму му чеченско муџос јебени
хвала чилмо иначе
a zbog čega su se potukli?
zbog devojke
budale
https://www.facebook.com/LADbible/videos/1953219431644896/
Konferencija uživo
Bolja od glavne borbe
https://youtu.be/bg4ieABwOEQ
Jebo vas cecen odvratni, jebac koza
Jebo i tebe irski leprikon u guzicu, picko jedna smeta ti sto je musliman, nisu te rusi i dagestanci bombardovali nego zapadnjaci, zbog njih si i kosovo izgubio jebem te usta glupa baustelska
Nisam razmisljao bas u tom pravcu, ali siguran sam da bih pre bio na bausteli sa pet iraca nego sa pet cecena, ili da bih pre isao u Irsku na baustelu nego u Ceceniju
Ja bih pre sa bracom muslimanima pa i na frontu :)
Vidis kako su hrabri borci, u sred vice citya, istuku irske viljenjake
Pa naravno da bi sa malomudim ircima nego cecenima jer bi ovim drugim morao da dodajes ekser i cekic cutke
Није чечен, авар је
Nije bosanac nego srbin iz republike srpske, ajde ne smarajte
Kraj konorove ere...dobio jos batine posle meca, nije se pojavio na kongerenciji..jbg
A muslimani pokazuju opet svoje pravo koljacko lice to im je u krvi