ММА

1. Nema borca bez muslimana !!

2. retko ružna glavurda Kebab.

3. Smešno je kako ljudi osuđuju Khabiba jer je poludeo posle meča, jbg skupljao se sve, sto ga je prozivao za veru, naciju, sto mu je prozivao ćaleta. Kad je napao autobus i povredio dva borca i nije imao nikakve posledice i sankcije od ufca. Niko nista mu nije rekao. Bas mi je drago sto je Khabib pobedio i nek im je jebo majku posle meča

4. Konacno jedna pametna glava.
    Bitno je da je mala irska kujica lajala i dobila po picki. Nakon onih napada na bus, ovako sramotno budes istucen hahaha

5. Nije vera ni ostale prozivke nego je prso što niko ne navija za njega, publika ga mrzi pa mu je krivo jbg. A treš tolk je sastavni deo cirkusa, to i on zna.

6. Ja sam navijao za konora, bas nekako gospodski je trpeo batine. Delovalo mi je u jednom momentu trece da se kabib ispucao u drugoj da je krenuo na sve ili nista i da ce puci al jbg uhvatio ga u kragnu. Smara me taj deo sa rvanjem porvem mu se sa kevom nismo videli nista od borbe

7. Kako navijate za kabiba koji se mazi na podu sa ljudima svaki meč nije mi jasno, koliko god da konor kenja makar se bije ko čovek

8. Čekaj i dalje mi nije jasno Kebab je omražen (ovde među ljudima) jer se bavi rvanjem, pa su mu borbe dosadne, ili zato što je musliman?

9. Nije omražen nego smara jebeno, hoće ljudi krv da vide, ferguson petis 100x bolji fajt bio

10. Pa i zato sto se bavi rvanjem, zato sto su mu borbe dosadne a i zato sto je musliman xd

Kao kad gledas tajsonove ili klickove borbe jbg nemas dilemu sta je zanimljivije

11. Mislim svaka njemu cast za tehniku u parteru, savrsenstvo, ali brate boli me bre kurac daj nabadajte se u glavu pesnicama, laktovima i nogama sta se trljate koji kurac

12. Smara zato što je tako nadmoćan da niko ne može da mu pruži otpor, udavio i umlatio Mekgregora iako se ovaj borio prljavo ceo meč i onda imao snage da iskoči iz oktagona da se bije sa njegovom klikom. Do sad je moglo da mu se kaže da se nije borio sa najjačima, ali sad kad je ovako unizio Mekgregora da li uopšte ima u UFC-u dostojnog protivnika?

13. A za konora kapiram da je bas opusten lik ovako privatno da bi moglo da se bleji sa njim samo je izvalio sta donosi pare pa kenja tako proziva nabije hajp i uzme 23,7 puta vise love. Ko sto je dj krmak zavrsio dva faksa al lik izvalio da moze lova da se uzme na budalu pa fura tu spiku

A i kabib je to izvalio zato sinoc ono sa iskakanjem u publiku i opsti eksces, ocekujem da nastavi u tom gasu jer svi hoce da budu mejvejder niko ne bi da bude dusan svilar/ivan ljuba

14. Ko sto je dj krmak zavrsio dva faksa

tri*

15. @pisem uz vetar, istina ziva bukvalno mu nema ravnog trenutno ali to i jeste dosadan deo. Kao sto rekoh tako je i klicko dominirao godinama ali bih pre gledao jedan tajsonov mec nego klickova tri. Doduse onaj britanac ga upropastio i drago mi je xd

16. Ovi sto seru da im smeta stil kojim je kabib dobio do juce su pricali kako je fedor najjaci ikad iako je na skoro isti fazon mirka dobio
    A sto se fanova tice jbg ocekivano je da zvizde kabibu, prvo mec je bio u jebenom vegasu a dobio ga musliman koji se bori pod ruskom zastavom, gde ces bolji scenario od sinosnjeg :D

17. Dajte snimak meča i te tuče posle ako ima ili kad izađe
    Hvala unapred

18. Imas na kuriru snimak

Kontam da se konor bas skrnjao nije ocekivao bas da ce i posle meca da dobije jos batina...

A kabib mi deluje bas onako ne bas lazno, ali da je lazno dobar satro...a kontam da bi te uzivo zaklao da mu se zameris

19. Ne lažno, nego onaj tip kad mu kažeš jebem ti mater kaže šta si mi rekao za mati kretenu i krene da crveni i da se gubi

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.