Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
tresla se gora rodio se mis
Pa realno
Ja sam ušao posle meča na instaram da pustim Tajsonovih par borbi po 30-ak sekundi da se povratim
https://youtu.be/mjfOeLQG9-M
Ne znam što ste tako gadljivi prema parteru, ipak je on 50+% MMA. Ova npr. cela borba mi je kao jebena Nacionalna geografija, kad krene da ga uništava na podu, kao kad zmija davi žabu...
https://www.youtube.com/watch?v=i9dnvMw4mno
a daj kobasice, shvatili smo da si avangardan i razlicit, al jebeno je dosadno gledati dva lika koji se rvaju....imas gomilu boljih rvaca od kabiba na svetu pa moze da se gledaju samo njihovi rvacki mecevi i carolije u parteru al nikog to skoro ne interesuje, ljudi su hteli da gledaju tucu da ne kazem kafansku...
mada i ovo momenata sto je bilo stend ap borbe, nije ga konor bas izbubecao
https://youtu.be/y99mVdUYoqg
Pokusava johnson mase ovim rukama al cim padnu na pod, nastupa kraj
Jok brate, nego to je sastavni deo sporta, jebeš ga. Ako ti se gleda makljanje isključivo u stend apu, gledaš Tajsona, Luisa, Holifilda, Kalzagea. Jesu atraktivniji prekidi poput onog Kormijea kad je resetovao Miočića, ali i ovo je jebana umetnost. Gotivan je Konor, ali ovo je bila jebena tuča s mlađim bratom, kako Zapata napisa. Inače je i ceo event bio odličan, posebno Ferguson i Luis protiv Volkova.
A što se tiče kvaliteta stend apa, onaj Habibov kroše je i tu usrao Konorov nastup. Imao je šanse u trećoj rundi, kad se primetio umor i tu mu je bio jedini prozor za pobedu, ali to nije iskoristio. Činjenica je da je Konor preksinoć odučen od sporta i života. Verovatno će biti revanša ako ovome ne zabrane ulazak u Ameriku, što nije isključeno.
Na 10:02 prebacite i samo zamislite da se nadjete u ovoj situaciji. Ruka vam zarobljena i svake sekunde moze biti iscasena iz ramena a pored toga vas ovaj besomučno udara u glavu
Pezos bez uvrede ali izgleda da nemas pojma sta je mma jer da pratis isti shvatio bi poentu. Ako ti se gleda suha makljaza gledaj kickbox ili muay thai a ne mma
pa mma ni ne volim niti pratim osim kad su ovako neke ishajpovane borbe....k1 je za ovo surovo sibanje gde su samo najjace glave na planeti smele da udju u ring
Jeste ovo za K1 jbg
Konor bi bio Zmija ljuta da ga ovaj nije mrcvario dole i umorio ga ko psa
Tu je on i pobedio, uzeo mu oštrinu mrcvarenjem i ćao
da baba ima kurac bila bi deda brate
Ma ok je sve to pričamo šta bi bilo kad bi bilo
Pošteno ga dobio ovaj nema šta kenjamo mi sad malo
pa niko ni ne kaze da ga nije mrcvario nego da je dosadan taj nacin borbe....tipa na ulici da vidim dve glavonje kako se pesnice vrv bi stao da odgledam malo, a da vidim dva vrhunska rvaca kako se trljaju na podu 100% samo prosao dalje
https://www.youtube.com/watch?v=BUXJlreM4zQ
na ovom klipu iznad videcete kako neko baca casu piva na kabiba kad ovaj izlazi mislim da je reme u to pitanju gadjao ka casom najfinijeg pale alea ..
Hahahahahahahha
ferguson - pettis je za mene parada dobrog ufc-a
ne seri tronozac molom te
Pa on je prvi udario jednog lika iz Khabibovog tima, kad je Khabib uleteo u publiku on krenuo da preskače, ovaj jedan krenuo pored njega i on ga udario i onda sišli dole
Daj ne seri Mlato. Jeste, masovna tuča posle meča, sasvim je logično da će Mekgregor da pomazi teroristu posle meča dok preskaču i jedan i drugi ogradu, pa da sačeka da ga ovaj prvi udari da bi mu vratio.
Realno Khabibova ekipa i Khabib su napravili sranje, napali su članove Mekgregorovog tima, apsolutno je nebitno da li je neko prvi mlatnuo Mekgregora koji je krenuo da stane uz svoj tim tamo. Sigirno čečen nije išao da razdvaja ovu dvojicu.
Khabib je izdominirao u borbi, da nije jebena slepčina koja je napravila sranje posle meča, ladno bih rekao da mi je drago, i da o je ispao šmekerica, ovako je ispao klasični terosrista jebeni, i tu se svaka priča o njemu kao good guyu završava, a realno je delovao kao kul glava kada se samo kezio na Mekgregorov trash talk.
I lol, ona izjava na konferenciji posle meča "ovo je fer sport, neću da bude trash talka i sranja", ugini slepče, znao si sa kim se boriš i znao si da Mekgregor kenja da nabudži hajp. Da li si toliki slepac da ne može jebeni sudija da te odvoji nakon meča koji si dobio od lika.
Bukvalno se posrao po pobedi.
Neko uporedii Fedora i Khabiba, totalno drugi tip borca. Khabib jeste dobar i na nogama. Ali i dalje sve polaže u parter. Fedor je najsvestraniji borac, i ne juri ka parteru i ide ka njemu samo kada je to logičan sled događaja. Pritom, Fedor ima najbolje povezivanje veština ikada u mma-u verovatno, iako ni u jednoj nije najbolji. Tako da je kao borac bio prezanimljiv.
Ali se slažem da nije bio dosadan meč, štaviše, bio je odličan. Al' ok, ja volim MMA do jaja i ono što rasi Khabib u parteru je jebena umetnost.
Al' i dalje je pičketina.