ММА

1. Jel konor davao neke izjave? Malo mi zao kad su ga onako tukli posle

2. Napisao na fejsu čekam revanš.

3. Gde nije davao izjave uvredio sve muslimane fazon xd

4. кабибе можеш како хоћеш ал не можеш колико хоћеш
    وَمَا اللَّـهُ بِغَافِلٍ عَمَّا تَعْمَلُونَ

5. Mislim na izjave posle batina

6. Pa reko sam ti jebem te.

Nspisao tvit "cekam revans"

7. Verovatno ga prstići bole pa ne moze da tipka.

8. ljudina ovaj sto je popio batine, nece da tuzi. mada vjerovatno ovaj drugi nema crno ispod nokata pa zato.

9. Ma sta ima da ga tuzi, gospodin. Jebace mu mamu sledeci put ako ne bude dosao ovako nonsalantno previse puta ga je pustio da udju u klinc pa da se rvaju.

10. Nema šanse mejvejder protivu khabiba. Previše je dominantan lik i preposvećen sportom kojim se bavi.

11. Pa dobio po picki posle meca

12. Pa on je prvi udario jednog lika iz Khabibovog tima, kad je Khabib uleteo u publiku on krenuo da preskače, ovaj jedan krenuo pored njega i on ga udario i onda sišli dole

13. Mislim kurči se pre meča i priča svašta, pa malo bi pičkarski bilo da tuži kad dobije batine i u borbi i posle

14. Pa dobro ne ulazim sad u to ali ima osnova za tuzbu jbg

15. I rekla je Kabibi
    I priđi mi ja više nisam mala

16. Evo repriza počinje sad

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.