ММА

1. Jer su muslimani na'či na svetu

2. Muhamed Ali, Mike Tyson, Khabib, Naseem Hamed, Bernand Hopkins... i Marco Huck hahaha

3. Kad kazes stereotipni mudzos onda pada u vodu sva tvoja analiza, nemoj da si kiseo toliko
    Plidu anthony joshua takodje

4. Ako reme premekani trenira mma ja ga osjecem

5. secam se da je jos pre 6-7 godina kacio slike iz sale za treninge tako da je apruv ovo sto kaze da trenira....sad kolko je dobar i kolko je jak za sibanje na ulici to ne znam

i tajson fjuri isto razbija sve u tres tolku, izgleda da im je to urodjeno u krvi irskim ciganima

6. reme daj neke snimke sa treninga

sta su ti uze specijalnosti? kad bi se potukao na ulici kako bi nastupio? jel prvo pocnes da galamis i da siris ruke da pokusas tom nekom zivotinjskom metodom da zaplasis protivnika ili odma kreces na neku od tehnika bacanja ili vise volis udaracke tehnike? jesi se pokacio sa nekim na moru kad si bio sad ovo leto?

7. Vrv uvek dobije batine na treningu jer pocne da smara kako je tarkovski pio samo bezalkoholno pivo

8. Hahah bukvalno ne mogu da zamislim remea kako trenira bilo šta što nije polo fazon

9. Problem je sto mi ne verujemo. A ako pak jeste, razbio bi nam picku svima.

10. Ne znam sad ako je fazon 60kg neki mma a ja 90kg, ne znam mogao bi me nacepiti sakom nekako strucno i tako me izmlatiti ali da se sad rve sa mnom ne bi bilo smisla.

11. reme je valjda 180cm i 80kg tako je valjda pricao....znaci veci je od konora, a isti je ko kabib po dimenzijama

12. Jbg jak je onda ako trenira, dobar je taj omjer

13. shomi paprikar je 190-1cm i ima jedno 93-4kg, ne zna nista od borilackih sportova al deluje jak fizicki

14. Ne znam sad ako je fazon 60kg neki mma a ja 90kg, ne znam mogao bi me nacepiti sakom nekako strucno i tako me izmlatiti ali da se sad rve sa mnom ne bi bilo smisla.

https://www.youtube.com/watch?v=snDU0I3Um2g
    skroluj na 5:15 za vizuelizaciju kako bi prosao sa nekim mma od 60 kila a ti 90 kila.
    kako zamisljas, grlio bi ga dok ne pocne da mu te bude zao?

15. a nije bas isto, remy je sila od 100 kila......60kila je ipak....imas pasa tezih od toga...ovaj od 100 kila moze konja nogom da ubije, ovaj od 59 bas i ne moze moze mozda kera

16. Celt, sve opravdavam jednom rečenicom: Masa je mama.

Nekako ne bi postojale kategorije u ovim sportovima da postoje uvek šanse da neko iz lightweight istuče nekog iz heavyweight, ali uvek imaš amatera.
    Nekako je nezamislivo da se joshua bori sa maywheterom, bukvalno bih život stavio na joshuu.

17. Davno sam ovde napisao jednu poslovicu: veliki samo duze padaju

18. Haha pez, 95 sam imao pre 15godina brt

19. Kako to neko napiše možda najbolji ikada a ne napiše Krokap

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.