ММА

1. jbg skrolujem deset minuta nmg da provalim ko je napisao najbolji mozda ikada.....al da, mirko je u top 20 boraca u istoriji svih borilackih sportova

k1>>>>>pride>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>ufc

2. ee al gledo sam jos davno neke hr mma borce doduse nepoznate u svetu, koji su objasnjavali da u k1 mecu se dobiju takve jezive batine neuporedivo vece nego u mma jer se konstatno udaraju po celom telu....a u mma mozes da izgubis, a da se izvuces bez nekih preteranih batina

3. Mirko je kompletan
    Pa može, prejebe te da te guši u prvih pet sekundi i ne ofrebeš se

4. evo kad mu kaze na pocetku klipa dok ga je uhvatio ITS ONLY BUISNESS

https://www.youtube.com/watch?v=u5nU45sueFc

5. ajde ljudi bre dajte da diskutujemo

6. Koliko imaš tuča u pesnicama Pez prijatelju?

7. secam se da je jos pre 6-7 godina kacio slike iz sale za treninge tako da je apruv ovo sto kaze da trenira....sad kolko je dobar i kolko je jak za sibanje na ulici to ne znam

Trenirao do tada negde, Muay Thai i MMA, neke 2-3 godine. Pre toga trenirao jebeni aikido 7-8 godina (i mrzim ga iz dna duše), sada sam u gasu da počnem sa boksom da se zajebavam rekreativno. Udaračke tehnike Pez.

8. 1. Tajson
    2. Krokap
    3. Pagonis

9. Pezosu se neće svideti to što se smeješ

10. Pa napao ih je conor supacki bas (to je bilo prije nego sto je dobio po picki)

11. A i tebra ovaj clanak sa b92 sam citao prije 3 dana na drugim portalima. Identican tekst, tek se sad sjetise da prekopiraju

12. Napao ih supacki = bacio stolici, klupu i razbio prozor busa da podigne hajp oko meca. U sustini proseravanje veliko taj tekst i događaj. Sada kada su napravili sranje koriste to da se ooravdaju.

13. Pa i ja se slazem i mislim da je i on sam svjestan da je bilo u svrhu promovisanja samog meca, ali regularno je pozvati se na to, jebi ga.

14. 3. Pagonis jer ti je imenjak pretpostavljam

15. pagonis vrhunski talenat....da ikako ima drugaciju fiziku da je misicaviji i jaci fizicki razlupao bi sam svetski krem kik boksa

16. delimicno je u pravu mudzos sad za ovo, konor je kao neko dete mezimac sve mu je dopusteno pa kad roditelji nece da priznaju za svoje dete da je dzubre....to nije bio hajp za mec taj incident sa busom, jer u to vreme nije ni bilo u planu da se oni bore valjda...i konor debil je skoro oslepeo onog lika koji nema veze sa kabibom nego je samo bio u istom busu, ugrozio mu karijeru