Prijava

Dragi Vukajlijaši,

Molim sve one koji žele da pljunu po engleskom jeziku da ovde pljunu i jače i žešće i da se ne trude da to bude u formi defke jer nema straha da će ih mod obrisati.

Ovo jeste malko ironično što pišem ali ima i nas koji ćemo ga braniti pa se možda napravi neka sadržajna diskusija. Poželjni članovi su Sonoftomorrow, Redqueen, Jimmy Page i ostali koji se nadju prozvanima.

I'll be watching you...

Evo i prvog moda koji nam se pridruzio, na cijoj si ti strani?, pardon, treba da budes neutralan...

HHHHHHHHHHHHHHHHRAAAAAAAAK PU!

Ma fora sa engleskim je što kad se naslušaš ovih njihovih silnih imena zaključiš da bi njihov prevod na naški bio stvarno smešan, a ja i nisam jedini ko je to uradio...

I meni se slicna stvar desila...Mislim stvarno..noz koji place, placici noz, kmececa cakija...bezveze stavrno..a simbolika je nepohodna.

AAAAAA ide mi tema,...... to ti je nozu tebi indijansko ime, molim te ne mesaj kaubojce i indijance

Meni je recimo totalno glupo kada neko stavi nik koji se sastoji od njegovog imena, zanimanja i zemlje na koju ima aspiracije za zaposlenje, od cega su poslednje dve stvari skracenice na engleskom:
voja - dj - usa
http://reisendame.files.wordpress.com/2007/11/768.jpg
http://members.cox.net/djvonnie/dj-2.jpg
http://www.michaelbay.com/newsblog/files/USA-flag.jpg

:)))
Ne stvarno, nije mi bas najjasnije - sta treba da se radi na ovoj temi?

Pljuj Nešto recimo :
Silvia Seint- kraljica evropske porno industrije kad prevedeš dobiješ- Svetu Silviju, mada to je prilično pametna reklamacija

@Son:
Ne bih rekla da je to pljuvanje.
Vojađusa se pre nekog vremena bezrazložno našao uvređenim kad je pročitao izvesne komentare i definicije, pa ih je pogrešno protumačio kao pljuvanje engleskog jezika. Elem, ja u ovoj temi da učestvujem neću, zato što volim engleski više nego leba da jedem, a vi kako hoćete.

Daj i ja volim leb, ali moram da pljujem po njemu da bi ga jeo...

A engleski isto gotivim, ali obožavam da prevodim njihova imena, stvarno su smešna...