Tema za pljuvanje Jokića
  • DP

Ispuši mi individualno kur

• DP

Obrćaj traktorske gume.

• DP

Nikada nećeš da igraš na Ol-staru. Nikada.

• DP

Dončić te je prevazišao za par meseci u NBA. A jurkić je kompletniji centar

• DP

Razvijeniji sam od tebe fizički a zadnji put sam potrčao 2012

• DP

Asistencije su ti običan prosek, nisi nikakav visoki Medžik

• velikiblek

"Na jednom od omiljenih sajtova za duhovite, vukajlija.com, stanoviti „Ludi Cak" nedavno je napisao: Ultra, to je TV kanal za degenerisanje dece. Jedino što valja na njemu je emisija o automobilizmu „Top gir" koju vode Džeremi Klarkson, Ričard Hemond i Džejms Mej, trojica najvećih likova i hejtera na britanskoj televiziji posle Sajmona Kauela. Takođe, tu je i njihov „tamed racing driver" - The Stig..."

Press | 09. Decembar 2010.

• Ljoro

Odlicna tema. Zasere ga dvije utakmice pa popuši tri

• Osvetitelj drkanjem
    banovan

Razvijeniji sam od tebe fizički a zadnji put sam potrčao 2012

Osim sto je tacno 50 cm visi od tebe.

• Mali Mujo

"Ovo je prejako!"

Banja Luka Forum | 21. April 2007.

• Мулти

жао ми је што ти једног од предака нису послали на сремски фронт пичко дебела мекана

• Мулти

форсирају те само зато што ниси монгрел па већи дио америке може да попуши твоју причу о малом дебелом клинцу који је пио шећер умјесто воде

• Мулти

у филму би дебелог јокића глумио енди милонакис

• Мулти

не знам ко би глумио садашњег јокића али знам да је надимак џокер корни езфак боље да су га назвали дајабитис макар би се људима указало на стварне проблеме

• Мулти

ђе ти је одраз друже треба елон да оснује лигу на мјесецу па да коначно видимо и твоја закуцавања на земљи изгледаш као гоку кад је отишао да тренира на планету са много јачом гравитацијом боктејебо безобразни

• Мулти

за њега сам навијао против вегете за тебе нећу ни против лејкерса пичко лалошка иди мази коње и оговарај комшије јебо те имењак

• Mlada Partizanka

Aje ostavite mi komšiju na miru.

• Мулти

џаба макс уговор опет ће браћа јебати више макар не личе на тоталне фекалије

• Тхе Проф

Krofnojedač iz Mađarske zamalo postigao tripl dabl. A boli me kurac zamalo.

• Тхе Проф

Multi izobjasnio ovde, btw