Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
OOOoo, da li si ti normanlna? Pa izvadiš izvađeni zub iz pljeske i nastaviš da jedeš. Ne vjerujem, šta sve ljudima neće poslužiti kao izgovor da ne jedu.
I da pozdravim sve, pozdravljam sve.
Pozdrav i tebi,Dube :))
Remac, nasmeja me za ovo"seja u mene"...baš. Imam druga iz Višegrada kome je ćale u telefonu pod "u mene babo" :))))
Ja?
Da ne jedem?
Pa još da smišljam izgovor za to?
Završili smo.
p.s. Šta bre dete od 5 godina zna? :)
Ali tu je dzanki da nastavi gdje su oni stali, dzanki slengas
АХХААХХААХХА
Здраво Дуб.
Nekada mi je broj od stare u mobilnom bio "Matera u mene", sada je "Boze pomozi" jer kada me ona zove mora da sam nesto zajebo ili je ljuta nesto...
Ko zna čijih sve mlevenih zuba ima u pljeskavicama???
Aj' pozdrav,ljudi,idem da se tresnem u krevet :))
Budite dobri i redovno perite zube! :)))
Vozdra gogo
To je tako FUJ!
Ja ne jedem pljeskavice, samo ako moram, jer ipak su one najjevtinije. Ali da ne pričam o hrani stalno. Nego kako sam se najeo u menzi, bila komadina mesa, mašala, da kucnem u drvo, nije bilo žilavo.
Miševi, pacovi, gusenice, leptirići, moljci, razne bube...
Pretece me natnat...
Dube, jel jedeš mesište baš svaki dan?
Јеааааааааааааааааааа
Ne jedem, znam nekad po 4-5-6 dana da ne jedem. Kad imam nekoliko tegli ajvara. Onda jedem samo ajvar :D
Pa naravno da piše dobre defke, u to nema sumnje. Ne bi džabe bio prvi. (vratiće se na presto)
Samo kažem da ga nisam viđao nigde, osim na listi top10 autora i na definicijama...
Dube, za pola sata, fox, pivo?
Meni niko neće da da nekoliko tegli ajvara... Jedna, dve... pa sledeći put kad dođem opet jedna, dve... na kašičicu. :(
Blago vama, mislim to za pivo za pola sata...