Ко последњи победник (111)

1. Jedan mi ostao u pljeski koju sam nakon toga bacila. Mnogo mi bilo žao pljeske.

OOOoo, da li si ti normanlna? Pa izvadiš izvađeni zub iz pljeske i nastaviš da jedeš. Ne vjerujem, šta sve ljudima neće poslužiti kao izgovor da ne jedu.
    I da pozdravim sve, pozdravljam sve.

2. Pozdrav i tebi,Dube :))

3. Remac, nasmeja me za ovo"seja u mene"...baš. Imam druga iz Višegrada kome je ćale u telefonu pod "u mene babo" :))))

4. Ne vjerujem, šta sve ljudima neće poslužiti kao izgovor da ne jedu.

Ja?
    Da ne jedem?
    Pa još da smišljam izgovor za to?
    Završili smo.

p.s. Šta bre dete od 5 godina zna? :)

5. Remac
    Ali tu je dzanki da nastavi gdje su oni stali, dzanki slengas

АХХААХХААХХА

6. Здраво Дуб.

7. Nekada mi je broj od stare u mobilnom bio "Matera u mene", sada je "Boze pomozi" jer kada me ona zove mora da sam nesto zajebo ili je ljuta nesto...

8. Ko zna čijih sve mlevenih zuba ima u pljeskavicama???

9. Aj' pozdrav,ljudi,idem da se tresnem u krevet :))
    Budite dobri i redovno perite zube! :)))

10. Ko zna čijih sve mlevenih zuba ima u pljeskavicama???

To je tako FUJ!

11. Ja ne jedem pljeskavice, samo ako moram, jer ipak su one najjevtinije. Ali da ne pričam o hrani stalno. Nego kako sam se najeo u menzi, bila komadina mesa, mašala, da kucnem u drvo, nije bilo žilavo.

12. Miševi, pacovi, gusenice, leptirići, moljci, razne bube...

13. Pretece me natnat...

14. Dube, jel jedeš mesište baš svaki dan?

15. Јеааааааааааааааааааа

16. Ne jedem, znam nekad po 4-5-6 dana da ne jedem. Kad imam nekoliko tegli ajvara. Onda jedem samo ajvar :D

17. Pa naravno da piše dobre defke, u to nema sumnje. Ne bi džabe bio prvi. (vratiće se na presto)
    Samo kažem da ga nisam viđao nigde, osim na listi top10 autora i na definicijama...
    Dube, za pola sata, fox, pivo?

18. Ne jedem, znam nekad po 4-5-6 dana da ne jedem. Kad imam nekoliko tegli ajvara. Onda jedem samo ajvar :D

Meni niko neće da da nekoliko tegli ajvara... Jedna, dve... pa sledeći put kad dođem opet jedna, dve... na kašičicu. :(

19. Blago vama, mislim to za pivo za pola sata...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.